2777
2789
عنوان

از وقتی بخواهیم سر غذاخوردن دعوا کردم دیگ غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم غذاها و خورد تا ما برسیم الان چندماهه هروله اینکار و میکنه یهو زدم زیرگروه از وقتی باردار شدم ...

عزیزم حالا ایراد خواهرت گفتیم ایراد تورو هم بگیم

چ خبره خونه مامان بابات چتر شدی پاشو برو خونه خودت 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مطمئنی همشو خواهرت میخوره؟؟چرا موندی خونه بابات؟شاید اونجوری میکنن بری خونه خودت؟آدم خونه خودش باشه خیلی بهتره.‌درسته خونه پدرته ولی هیچ جا خونه خودم آدم نمیشه..برو خونه خودتون تا زمان زایمان هم خونه خودت بمون

خدایا شکرت🌹🌹🌹
الان دوباره خوندم نصفه نیمه فهمیدم چ خبرشه عین گاو میخوره خانوادت وفتی میبینن خوراک یکی زیاده باید ...

بارها بهش میگفتم مردم بدشون میاد از اینکار روت میمونه اون شب بیشتر حرف بابام ناراحتم کرد بابام کلا منظور نداره ولی تنده خیلی دیدم ازش طرفداری کرد ناراحت شدم

مطمئنی همشو خواهرت میخوره؟؟چرا موندی خونه بابات؟شاید اونجوری میکنن بری خونه خودت؟آدم خونه خودش باشه ...

اره بابا از این لحاط مطمئنم به پدرومادر دیدم بارها.مامانمم باهاش خیلی مشکل داره مثلا ی ظرف می‌شست سرخود اونم ی مایع ظرفشویی تموم می‌کرد مامانم مجبوره تند تند بشوره بعد غذا ظرفارو بابام که ازش طرفداری میکنه باعث شد ماها بقیه رو این خواهرم حساس شیم

من بعد زایمانم میخوام جداشم شوهرم راضیه کلا الان ۳ ماهه اینجام 

برو خونه خودت هر وفت زایمان کردی بچش بده و بیا 

اینجا خواهرت الان سهم بیشتری داره.. تو اومدی خونشون.. 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

برو خونه خودت هر وفت زایمان کردی بچش بده و بیا  اینجا خواهرت الان سهم بیشتری داره.. تو اومدی خ ...

خودم از اون روز سخته همش حتی دیگ نمیتونم چیزی بخورم ولی شرایطم جوریکه باید تحمل کنم دوتا بچه پشت هم .بعد دنیایمان بچم برم سرکار یکم که کار کردم جدایم از مامانم اینا.بابامم میگفت بعد زایمان برات ماشین میگیرن میدونم میگیره

بنظر منم برگرد زندگی خودت.بیشتر و بهتر تصمیم بگیر برای زندگیت..مهریه رو بگیر برای خودت زندگی کن..چجو ...

قصدم اینه چندسال دیگ از مامانم اینه جدایم بچم نوزاده ی بارداری دارم دست تنها نمیرسم مادرشوهرم و یکی از همسایه‌ هامون باهم آشنا دراومدن رفتن به همسایمون گفته ما میخوایم طلاقش بدیم تورو پدر مادریکه چنین دختری بزاد همسایمون کل شهرک و پر کرده خیلی اوضاع داغونیه

خودم از اون روز سخته همش حتی دیگ نمیتونم چیزی بخورم ولی شرایطم جوریکه باید تحمل کنم دوتا بچه پشت هم ...

ناراحت نشی ولی با دوتا بچه برگشتی خونه بابات هنوز باباتم برات ماشین بخره.. 

برای غذا خوردن خواهرتم بهش گیر میدی

درسته ک اون باید اندازه بخوره و حرفای قبلم سرجاشه.. 

ولی شمام با دوتا بچه برگشتی شکمت یکی دیگه بالا اورده الانم خرج افتاده گردن اینا هیچی نباید بگی

به اون بگو خرج بده عوضی

ناراحت نشی ولی با دوتا بچه برگشتی خونه بابات هنوز باباتم برات ماشین بخره..  برای غذا خوردن خوا ...

حرفتو قبول دارمو عذاب وجدان بابام خیلیم به بچم میرسه و اینا باعث شده از اون شب عذاب وجدان گرفتم 

حرفتو قبول دارمو عذاب وجدان بابام خیلیم به بچم میرسه و اینا باعث شده از اون شب عذاب وجدان گرفتم  ...

دیگه ازین به بعد زبون به دهن بگیر 

به اون شوهرتم بگو خرج بده 

یه چیزی برای ابجیت بخر از دلش در بیاد