2777
2789

بچه ها من دو روزه شکم درد شدییید دارم دکترم نشد برم توی ماه نهم هستم.

توروخدا این درد طبیعیه بهم بگید شکمم ترکییید

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وحشتناک ترین و شیرین ترین حس دنیا.اگه طاقتشو نداری واقعا برو. من سر زایمان دومم میخواستم خودمو از پنجره اتاق زایشگاه پرت کنم پایین بمیرم راحت شم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

اگر بچه تکون میخوره نگران نباش برو زایشگاه ان اس تی بگیرن ازت خیالت راحت بشه احتمالا ماه درده طبیعیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
وحشتناک ترین و شیرین ترین حس دنیا.اگه طاقتشو نداری واقعا برو. من سر زایمان دومم میخواستم خودمو از پن ...

نرو

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

تو این وضعیت مهاجرت کردیم دکتر خودم استان دیگس.اینجا هم هنوز هیجارو بلد نبودم ک برم.شوهرمم همش درگیر خونس و قولنامه کردنشو کولرو لوله های خرابش و چراغای سوختش.من موندم با شکم درد ک نمیدونمم برای چیه

...
وحشتناک ترین و شیرین ترین حس دنیا.اگه طاقتشو نداری واقعا برو. من سر زایمان دومم میخواستم خودمو از پن ...

وای وحشتناکه ولی اگه بدونم بخاطر اومدن نی نیه تحملش میکنم😔

...
وای وحشتناکه ولی اگه بدونم بخاطر اومدن نی نیه تحملش میکنم😔

دردش درسته زیاده اما واقعا شیرینه مخصوصا وقتی دنیا میادو میژزارنش تو بغلت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …