2777
2789
عنوان

کودک پرخاشگر شده

199 بازدید | 22 پست

سلام از وقتی بچم بدنیا اومده هم شوهرم هم خانوادش به خر نحوی بهم بی توجهی کردن بهم ایراد گرفتن تو بچه داریم شوهرم خیلی بهم نسبت به قبل بی‌توجه شده خیلی حس تنهایی دارم دخترم دوسالشه گاهی حسادت میکنم بهش‌ ولی عاشق دخترمو شوهرم هستم گاهی عصبیم میکنه شوهرم سر دخترم خالی میکنم الان دوساله خیلی پرخاشگری میکنه خیلی منو شوهرم دعوا میفتیم جلوش چطوری این پرخاشگری رو از سرش بیرونم چند وقت طول میکشه اثراتش بره عادی بشه دخترم خیلی نگرانم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه از رفتار بزرگترش یاد میگیره،

گارفیلد سلام دوست دارم

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

قطعا که رفتار شما اثر گذاشته روش، شما خودتونو دزست کنید، بچتونم درست میشه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

اول خودت اروم شو و از عصبانیت دور شو دخترتم خوب میشه...

اون اینه رفتار شماست روزا براش وقت بذار باهاش بازی کن براش خمیر بازی کتاب داستان و دفتر اینا بگی باهم نقاشی و بازی کنین کم کم خوب میشه نذار دیر شه

خودم مشکل دارم با شوهرم خیلی وقته حس میکنم حسش بمن واقعی نیست از من بدش میاد خیلی با حرفاش آزارم میده چطوری میتونم خوب بشم با این همه بی احترامی تا بتونم دخترمو خوب کنم

خودم مشکل دارم با شوهرم خیلی وقته حس میکنم حسش بمن واقعی نیست از من بدش میاد خیلی با حرفاش آزارم مید ...

افرین این همه با شوهرشون مشکل دارن ولی نگران تاثیری که رو بچه میزاره که حتما میزاره نیستن

یک عدد چپی 

خودم مشکل دارم با شوهرم خیلی وقته حس میکنم حسش بمن واقعی نیست از من بدش میاد خیلی با حرفاش آزارم مید ...

عزیزم خودتو جمع کن هرچقدر دنبال توجه باشی و دنبالش بری بیشتر کم توجهی میبینی یکم بخودت بیا مطمینم همچین ادمی نبودی بعد زایمان اینطور شدی کم کم بخودت بیا بخودت برس بخودت اهمیت بده دنبال توجه نباش همینکه براخودت وقت بذاری و بخودت اهمیت بدی شوهرت دوباره میاد سمتت 

عزیزم خودتو جمع کن هرچقدر دنبال توجه باشی و دنبالش بری بیشتر کم توجهی میبینی یکم بخودت بیا مطمینم هم ...

مبدونم دیگه خودم نیستم از خودم بدم اومده مخصوصا زمانایی که بهم میگه زندگیمو تباه کردی چندساله حس میکنم از درون شکستم اون موقع از بچه بدم میاد همش میخواد بمن حسی بده انگار مادر بدیم حالم خیلی بده الان

[QUOTE=244603396]مبدونم دیگه خودم نیستم از خودم بدم اومده مخصوصا زمانایی که بهم میگه زندگیمو تباه کردی چندساله حس میک ...[/Qاونحرفارو بهت زدم چون بعد زایمان شده بودم عین خودت انقدر ک دنبال توجه از شوهرم بودم حالم دیگ داَت از خودم بهم میخورد من یهو بخودم اومدم دیدم چقدر دارم فاصله میگیرم ازون ادمی ک بودم کمکم بخودم رسیدم روزا بیشتر وقتم و برا دخترم گذاشت بازم شدم ی زن شاد ک هم دخترم الان شاده همینکه بدون اینکه دنبال توجه از شوهرم باشم خودش میاد سمتم...منم دخترم دوسال و نیمشه

نذار دیر بشه خواهشا دخترت گناه داره

مبدونم دیگه خودم نیستم از خودم بدم اومده مخصوصا زمانایی که بهم میگه زندگیمو تباه کردی چندساله حس میک ...

شما داری عصبانیتت رو روی بچه ی بیچاره فرافکنی میکنی

قبل ازینکه اسیب جدی ببینه باید اقدام کنی

جدی میگم