2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرفتم،یک هفته،سرفش زیاده

بچه خواهر شوهرم گرفت پدر شوهرمم تهوع داشت دیگ‌نمیدونم ویروس جدید بود یا نه پسر منم پیش بچه خووهر شوهر بود دماغش کیپ شد امروز بردمش دکتر گفت احتمالا اینم درگیر شدا خدا رحم‌کگه فعلا ک کلی دارو داد بهش 😑😑

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

پسر من گرفت دوروزه خداروشکر خوب شد قبلا هم دو بار دقیقا همین ویروس رو‌گرفته بود ویروس جدید نیس اپیدمیش جدیده

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
منم کامل خوب نشدم،گلوم دردداره،یک هفتش فقط دلدرد و حالت تهوع بود،همش سرفم و گلوم خوب میشه و دوباره ش ...

ان شاالله زودتر خوب بشی 

فکر کنم باز باید ماسک زدنو شروع کنیم

کاش میشد به گذشته برگشت و بعضی چیزا رو جبران کرد...🫠
بچه خواهر شوهرم گرفت پدر شوهرمم تهوع داشت دیگ‌نمیدونم ویروس جدید بود یا نه پسر منم پیش بچه خووهر شوه ...

پسرم اول گرفت،حالا سرفه داره،دو روز بالا آورد و خون دماغ شد،آزیترومایسین واسه سرفش داد خوب شد

پسرم اول گرفت،حالا سرفه داره،دو روز بالا آورد و خون دماغ شد،آزیترومایسین واسه سرفش داد خوب شد

من پسرم‌اسم داره خدا بهش رحم کنه فقط 🙄🙄🙄 فعلا بهش انتی بیوتیک ندادولی خوب کلی دارو اسپری بینی و دهان داد با کلی قطره و شریت 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو