2777
2789

مدت زیادیه که فکرم درگیر یه سری مسایل

اول از همه بپرسم ازتون شما تاحالا شده راجع به خانواده همسرتون پیش بچتون بگید؟ یا از اذیت ها و دخالت هاشون بگید ؟ اگر گفتید واکنش بچه چی بوده؟

درددل با بچه تجاوز به روحشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان منم به همین علت چون میدونستم از لحاظ روان شناختی کار درستی نیست بهم ریختم از طرفی نمی‌خوام روان بچمو بهم بریزم از طرف دیگه یه سری نقص رفتاری و تربیتی هست که دلم میخواد پسرم بدونه و تو اون دام میوفته نمی‌دونم چکار باید بکنم

مامانم همیشه اینکارو میکرد یه ریز 

خیلی کار مسخره ایه چون اون بچه ی روز بزرگ میشه میفهمه نود درصد حرفای مامانش چرت بوده...زندگی بازخورده دیگ 

مثلا رفتارای خودشو نمیگفت ک چیکارا کرده فقط واکنش اونارو تعریف میکرد غول میساخت ازشون 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!