2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی داشتم راجع‌به خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 25 پست
از بچگی میگفت؟ رفتار شما و دیدگاهتون نسبت به خانواده باباتون با توجه به گفته های مادرتون چیه

نه از خیلی بچگی نگفت از نوجوانی دیگ میگفت فک کنم اما در کل از همه ی خانواده و فامیلای بابام متنفرم و با همشون قطع رابطه کردیم   

🍫🍭🔮💖💕
از بچگی میگفت؟ رفتار شما و دیدگاهتون نسبت به خانواده باباتون با توجه به گفته های مادرتون چیه

مادر من هیچوقت بد عمه م رو نگفت همیشه میگفت دوستش دارم

اما الان که سرحرف عمه م میشینم حتی مرگ مادربزرگمو از چشم مامان من میبینه و خیلی ازش بد میگه

درصورتیکه مادرم همیشه عاشقش بود الان دیگه نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان منم به همین علت چون میدونستم از لحاظ روان شناختی کار درستی نیست بهم ریختم از طرفی نمی‌خوام رو ...

شما خودِ عمل را براش توضیح بده دیگه از هر کس ببینه میدونه کار بدیه اما اگر به شخص خاصی نسبت بدی چون وابستگی داره ممکنه نتیجه عکس بگیری و به سمت همون نفر کشیده شه

من آره میگم 

چون به شدت پست و دو رو ان 

من خودمم دیر شناختمشون بس بازیگرای قهاری ان 

ولی کم دشمنی با بچه مم نکردن 

منم میگم که بشناسشون هر حرفی رو نگه بهشون

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
دوستان منم به همین علت چون میدونستم از لحاظ روان شناختی کار درستی نیست بهم ریختم از طرفی نمی‌خوام رو ...

عزیزم نسبت ب مسائل تربیتی آگاهش کن،براش درست ونادرست رو توضیح بده بدون اینکه شخص خاصی رو مدنظربگیری وازش اسم ببری

مادر من هیچوقت بد عمه م رو نگفت همیشه میگفت دوستش دارم اما الان که سرحرف عمه م میشینم حتی مرگ مادرب ...

چه بده که عمه ت غیبت مامانت را برا تو میکنه .. منم هر وقت خونه مامانبزرگم میرفتم ی خاله داشتم همیشه غیبت بابام را میکرد درصورتیکه چون پدربزرگم فوت شده بابام از خیلی چیزا گذشت و خیلی بهشون میرسید هنوزم همینن 

شما به اشتباه بودت اون رفتارها اشاره کن نه به افرادی که مرتکب میشن مثلا بگو پسرم خبرچینی بدترین کار دنیاست حتی اگر یه بزرگتر انجام بده هم اشتباهه با دست غدا خوردن غلطه سلام نکردن بی شخصیته و قص علی هذه