الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان منم به همین علت چون میدونستم از لحاظ روان شناختی کار درستی نیست بهم ریختم از طرفی نمیخوام رو ...
شما خودِ عمل را براش توضیح بده دیگه از هر کس ببینه میدونه کار بدیه اما اگر به شخص خاصی نسبت بدی چون وابستگی داره ممکنه نتیجه عکس بگیری و به سمت همون نفر کشیده شه
مادر من هیچوقت بد عمه م رو نگفت همیشه میگفت دوستش دارم اما الان که سرحرف عمه م میشینم حتی مرگ مادرب ...
چه بده که عمه ت غیبت مامانت را برا تو میکنه .. منم هر وقت خونه مامانبزرگم میرفتم ی خاله داشتم همیشه غیبت بابام را میکرد درصورتیکه چون پدربزرگم فوت شده بابام از خیلی چیزا گذشت و خیلی بهشون میرسید هنوزم همینن
دوستان منم به همین علت چون میدونستم از لحاظ روان شناختی کار درستی نیست بهم ریختم از طرفی نمیخوام رو ...
شما به اشتباه بودت اون رفتارها اشاره کن نه به افرادی که مرتکب میشن مثلا بگو پسرم خبرچینی بدترین کار دنیاست حتی اگر یه بزرگتر انجام بده هم اشتباهه با دست غدا خوردن غلطه سلام نکردن بی شخصیته و قص علی هذه