2777
2789

😂😂مگه مرد برای درخواست طلاق به عقد نامه لازم داره اخه 😂

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...

چرا میخواید طلاق بگیرید

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بله عقد نامه لازمه

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عقد نامه لازمه

کپی شو داره اصلشو میخواد چیکار 😂اونجا هم کپی میگیرن نه خود عقد نامه

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...
اره میخواد . چرا میخندی زندگیت داره نابود میشه ها

چون میدونم وقتی مرد درخواست طلاق بده اصل مدارک رو نمیخوان کپی کافیه بعدشم اگه من درخواست میدادم کلی ازم دلیل و اثبات با عذر موجه و قانع کننده میخوان😂اما اگه از طرف مرد باشه هیچی نمیخوان شششت