2777
2789
عنوان

عظمت و بزرگی و زیبایی جهان رو ببینید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق مطالعه در مورد جهان هستیم. وقتی میخونمش به این فک میکنم که چقدر کوچیکیم. من یه آدم از بین ۷ میلیارد آدم روی زمین. زمین یه سیاره کوچیک توی منظومه شمسی و این منظومه یه منظومه از بین میلیونها منظومه کهکشان راه شیری و کهکشان راه شیری یکی از میلیاردها کهکشان جهان هستی. ما آدما تو این دنیا خیلی کوچیکیم.

این همینه که میگن ۱۳ میلیارد سال پیش گرفتن؟؟ مگه اونموقع اصلا حیات ادم ها وجود داشته؟؟

ببین مقیاس سنجش سال نوریه

یعنی فلان قدر سال نوری طول کشیده تا نور حاصل از این کهکشان ها به اون تلسکوپ برسه و عکسش گرفته شه.

مثل نور خورشید که هشت و نیم دقیقه طول می‌کشه که به زمین برسه. یعنی اون نوری که تو الان میبینم هشت و نیم دقیقه پیش از خورشید تابیده.

مفهوم شد برات؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بله

شاید تو کهکشانهای دیگه حیات وحود داشته باشه و انسان با هر شکل و شمایلی متفاوت از ما زندگی کنه و چه بسا هزاران بار پیشرفته تر از ما

کاش میشد سفر کرد به کهکشانهای دیگه و سر براورد به یگانگی خداوند

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
این همینه که میگن ۱۳ میلیارد سال پیش گرفتن؟؟ مگه اونموقع اصلا حیات ادم ها وجود داشته؟؟

۱۳ میلیارد سال طول میکشه تا نور این کهکشانها به زمین برسه 

منظور اینه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
معلوم نیست چندتا سیاره دیگه مثل زمین وجود داره و چقدر آدم دیگه  به قول پدرم شاید خیلی پیشرفته ...

اگرم باشن ما نمی‌تونیم ببینیمشون 😄 چون وسعت چشمای ما خیلی کمه 

البته با قطعیت که نمیتونیم بگیم. مگه اینکه شواهدی پیدا بشه

ما هیچوقت نمیتونیم شواهدی پیدا کنیم

چون دسترسی انسان به کهکشان های دیگه فعلا امکان نداره

به نظرم احتمال اینکه سیاره های مثل زمین وجود داشته باشه خیلی خیلی زیاده

تو پیج ناسا که این عکس منتشر شد پست یه خانوم آمریکایی نظرمو جلب کرد که نوشته بود: بعضیا چه طور میتون ...

آره واقعا قطعا بدون هیچ شکی این آفریدگاری داره جهان که همینجوری به حال خودش رها نیست همه چیز با نظم و دقیق اتفاق میفته 

تازه بیگ بنگ رخ داده و انسان هنوز وجود نداشته

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)