2777
2789
عنوان

عظمت و بزرگی و زیبایی جهان رو ببینید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 45 پست
عاشق مطالعه در مورد جهان هستیم. وقتی میخونمش به این فک میکنم که چقدر کوچیکیم. من یه آدم از بین ۷ میل ...

خیلی کوچیکیم ولی ببین خدا بهمون لقب اشرف مخلوقات داده من از این تعجب کردم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کوچیکیم ولی ببین خدا بهمون لقب اشرف مخلوقات داده من از این تعجب کردم 🥲

همین اشرف مخلوقات برای بدست آوردن بخش خیییییییلی حقیر و کوچیک جهان چه جنگها و جنایتهایی که نمیکنه. یه بار یه جایی خوندم گفت توی این جهان هستی که معلوم نیست غیر از ما موجود زنده ی دیگه ای هست یانه، چه بلایی سرمون میاد؟ یکی باید ما رو از دست خودمون نجات بده با این همه جنایت. باید از دست خودمون فرار کنیم

پس این عکس چطوری گرفته شده وکی گرفته؟

این کهکشان ها به قدری دورند که نور با اون ساعت زیاد خودش میلیارد ها سال طول کشیده تا به ما برسند پس ما همون جهان مال میلیارد ها قبل رو میتونیم ببینیم مثلا نور خورشیدی که الان میبینی مال ۸ دقیقه قبله چون خیلی دوره نمیتونه در کسر ثانیه برسه 

این کهکشان ها به قدری دورند که نور با اون ساعت زیاد خودش میلیارد ها سال طول کشیده تا به ما برسند پس ...

آهان اوکی الان متوجه شدم یعنی ماداریم نوری میبینیم که  ۱۲ ۱۳ میلیاردسال پیش منعکس شده واقعا خیلی شگفت انگیزه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️