مجرد بودم هر سال روز تولدم منتظر بودم یهو مامانم یا بابام کیک به دست بیان برام تولد بگیرن یا هدیه بگیرن ولی اصلا براشون مهم نبود الان برا داداشم هرسال تولد میگیرن ازدواج کردم سال اول عزیز بودم خانواده شوهرم تولد گرفتن سال دوم و سوم و چهارم مامانم فیلش یاد هندستون کرد برام کیک میگرفت منم میگفتم حتما چون مامانم میگیره شوهرم نمیگیره ولی الان دوساله که مامانم نگرفته شوهرم هم به رو خودش نمیاره دو روز پیش تولدم بود تا دیشب منتظر سوپرایز بودم خیلی دوست داشتم ۲۰ سالگیم و جشن بگیرم من همه چیمو در اختیار شوهرم گذاشتم طلاهامو فروخت حتی گوشیمو هم فروخت با همه چیش ساختم یعنی الان ارزش یه کیک خریدن نداشتم؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
پول جمع کن کم کم طلاهات دوباره بخر ... به شوهرت مستقیم نگفتی برات تولد بگیره؟ بهش بگو دوست داشتم برام تولد بگیری...حرف بزنید با هم.مردها تا یه چیزی رو مستقیم بهشون نگی نَوَفَهمَن
بعضیا درکشو ندارن به روشون آوردن یطوره نیاوردن هم یطوره
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.