2777
2789
عنوان

سر درد با مصرف انوکسپارین

536 بازدید | 10 پست

سلام

کسی بوده با مصرف آمپول انوکسپارین سردرد داشته باشه

سردرد ،گیجی ،لرز خفیف 

راه کنترلش چی هست😔😔

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “

راستش من سرم گیج می‌رفت ب دکترم گفتم گفت امکان ندارد تلثیر آمپول باشه 

اتفاقا ی روزم سردم بود 

تا بلند میشدم دنیا رو سیاه می‌دیدم 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
راستش من سرم گیج می‌رفت ب دکترم گفتم گفت امکان ندارد تلثیر آمپول باشه  اتفاقا ی روزم سردم بود& ...

من که دارم روز به روز بدتر میشم تحملش خیلی سخته....

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد ۱۳هفته قطع کردم کم کم

دکترم گفته تا آخر بارداری باید مصرف کنم

منم وقتی میزدم بشدت دچار سردرد میشدم  بخصوص وقتی از بازوم میزدم  فقط با شیاف دیکلو ...

ضرر نداره شیاف ؟؟الان هفته ده هستم

من که دارم روز به روز بدتر میشم تحملش خیلی سخته....

امکان نداره اثره اون باشه

من از وقتی بی بی مثبت شد تا اخرین روز زایمانم زدم هیچ چیزه بدی واسم نداشت

انوکسا 6000 میزدم

تازه خون رسانی بهتر میشه اصن ربطی به انوکسا نداره

فشارتو

قندتو

اینا رو چک کن حتما

امکان نداره اثره اون باشه من از وقتی بی بی مثبت شد تا اخرین روز زایمانم زدم هیچ چیزه بدی واسم نداشت ...

اخه تو عوارض دارویی هم نوشته سردرد شدید