2777
2789

بچهامن بعدزایمانم افسردگی گرفتم وعصبی شدم و ۴ساله دارم داروی اعصاب میخورم وخدایی حالم باداروهاخوبه اما فکر آخر وعاقبتم با این داروها راحتم نمیذاره آخرش چی میشه؟ عمرم کوتاهترمیشه؟یا دیوونه میشم؟یا آلزایمرمیگیرم؟ یاچی؟ کسی اطرافتون بوده چندسال دارواعصاب مصرف کرده باشه وعاقبتشو برام بگین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من دخترداییم بدجوری حالش خراب بود دکترا گفته بودن مغزش خستس 

مادر شوهرش بد اذیتش کرده بود چندین سال تو یه زیر زمین زندگی‌میکرد اوووو کلی دلیل داشت 

ولی دکتر رفت حالش خوب شد 

نمیدونم هنوز مصرف میکنه یا چی ولی زمانی ام که مصرف میکرد حالش داغون بود انگار میدادن که این ساکت شه 

مارو میدید اصلا حرف نمیزد 

سلام نگران نباش،منم مثل تو

۷ ساله از زایمانم میگذره و از بعد از شیردهی دارم دارو مصرف میکنم،البته الان فقط آسنترا میخورم

فک کنم تا همیشه باید بخورم یه روزم نخورم حالم بد میشه

اره بوده... اتفاق بدی نیفتاده براشون.... 

یمدت خوردن خوب شدن دیگه نخوردن

ورزش کن حتی هفته نیم ساعت یا هفته ای دوتا یع ربع

دمنوش های آرام بخش بخور.... زندگی رو سخت نگیر ذوق بچتو کن بزرگ میشه دلت برای بچگیاش تن گ میشه... باش بازی کن محبت کن

راستش من دخترداییم بدجوری حالش خراب بود دکترا گفته بودن مغزش خستس  مادر شوهرش بد اذیتش کرده بو ...

منم اوایل قرصها شبیه دخترداییت بودم دوز داروهابالابود اما کم کم دوز داروها کم شد حالم بهترشد وبرگشتم به اجتماع وزندگی . 

چی شد دیگه مصرف نکردی؟دکترگفت؟ من مصرف نکنم دیگه راه نمیتونم برم خیلی اوضاع وخیمه

نه خودم قطع کردم البته واسه من زیاد نبود 

اوضاعت از مال من وخیم تر نیست  نمیتونم بگم حالم چطور بود میترسم وحشت کنی

با دکتر مشورت کن که جطور باید کم کم ترکش کنی 

بررو پارک اینور اونور

طبیعت دریا 

دعا بخون ذکرای ارامش بزن حل میشه  

سلام نگران نباش،منم مثل تو ۷ ساله از زایمانم میگذره و از بعد از شیردهی دارم دارو مصرف میکنم،البته ا ...

آسنترا عالیه تنهاقرصیه که خیلی باهاش خوبم . امادیروز دکترم گفت داروها بعد یه مدت اثرشون روبدن تموم میشه وباید عوض شن .من با لگزاتال وآسنترا خیلی خوبم . 

منم اوایل قرصها شبیه دخترداییت بودم دوز داروهابالابود اما کم کم دوز داروها کم شد حالم بهترشد وبرگشتم ...

خب دکترا گفتن باید همیشه بخوری مگه؟ 

منم تیرویید دارم میترسم همیشه بخورم 

نمیخوام همیشه قرص بخورم⁦🤦🏻‍♀️⁩ 

ولی خب اینم بگم بنظرم اظطراب اجتماعی و اعتماد به نفس کم و کلا مشکل مغزی دیگه دارم

اره بوده... اتفاق بدی نیفتاده براشون....  یمدت خوردن خوب شدن دیگه نخوردن ورزش کن حتی هف ...

اتفاقا با دارو مهربونترم وحالم بهتره ومامان بهتری واسه دخترم هستم اما فکر اینده💔