2777
2789
عنوان

اهمیت زیبایی و خوشتیپ همسرتون

430 بازدید | 20 پست

زیبایی ظاهری شوهرتون چقد واسه شما مهمه یعنی امکان داره هر روز غصه بخورین که میتونست همسرتون خوشتیب تر باشه یا با گذشت زمان عادی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن قیافش همون فانتزی بچگیامه

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

زیباترین هم باشه ، با گذشت زمان دیگه نگاشم نمیکنی 😂😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

خوشتیپ و جذاب و چش رنگی و اینا نه برام مهم نیست بیشتر اراستگی، تمیزیش مهمه با یه چهره ایده‌آل و معمولی..

قرار مون شد رفتن از اين دود و دم و سياهی،قرارمون شد رشت و چای گيلانی.

از روز اول ظاهرشو دوس داشتم الانم ۸ سال شده دارم .‌تیپش ک در طول این سالها  عوض شده .‌ولی دوس دارم 

فکر نکنم ظاهر و تیپ عادی بشه باید به دل ادم بشینه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

همچی چیزی،میخواستم

چهره نسبتا خشن و کاملا مردونه موها کمی جوگندمی

تیپ رسمی

خوش استایل

سن مقداری بالااااا

ی چیزی،نصیبم شد با عشق و عاشقی ک ............

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟