2777
2789

خواهرا من حاملم یه دختر یکو نیم ساله هم دارم اومدم الان شهرستان که از شیر بگیرمش مادرشوهرم خیلی ناراحتم می‌کنه مثلا منم جوش میزنم مثلا الان چهار ماهمه از همون اول می‌گفت چرا دخترمورنجوندین گناه داره همش حرفهای منفی میزنه یه بار منو دلگرم نکرد که اشکال نداره بعد الآنم همش میگه وای چجوری بچمو از شیر بگیری گناه داره و خیییییلی حرفهای منفی دیگه یا میگه تا از شیر بگیری طول می‌کشه صبح به خواهرش می‌گفت میخوان بچرو از شیر بگیرن اونم می‌گفت آخ آخ هیچی شیر مادر نمیشه منم اصلا تا حالا جوابشو ندادم همشون همینجورین چیکار کنم باهاشون امروز روز اوله که از شیر گرفتم همش دارم گریه میکنم بعد سونو بهم احتمال دختر دادن پدرشوهرم صبح می‌گفت این دیگه باید پسر باشه همش از این حرفا منم خیلی غصه میخورم بهم بگین چی بگم  بهشون همون لحظه   

عامو برات مهم نباشه شیر خشک خیلی مقوی هست 

منم بچه خواهرم شیر به شیر شدن هر دوشون هم وزن خوبی دارن سالمم هستن خداروشکر 

از طرفی جنسیت رو مرد مشخص میکنه بهشون بگو به پسرتون بگید پسر بیاره 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عامو برات مهم نباشه شیر خشک خیلی مقوی هست  منم بچه خواهرم شیر به شیر شدن هر دوشون هم وزن خوبی ...

دکتر رفتم گفت شیر پاستوریزه خوبه از الان بدی شیر خشک نمیخواد

دکتر رفتم گفت شیر پاستوریزه خوبه از الان بدی شیر خشک نمیخواد

آره خوبه نگران نباش

بعدش حرف هایی که میدونی بی اصل و اساس هست بهش بها نده گلم بگو باشه ولی کار خودتون کنید

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
خونه مادرشوهرم نیستم خونه مامانم اومدم هردوشون ولی شهرستانن صبح اونجا بودم 

نرو اونجا اعصابت راحت تره،اللن حامله ای حساس تر از قبل شدی،اهمیت نده ب این حرفای خاله زنکی

یه بار بهشون بگو جنسیت بچه رو‌مرد تعیین میکنه و به نظرم زودتر بیا خونه ی خودت😊خونه ی خودت بیشتر ار ...

اونکه اره ولی من اومدم خونه مامانم چون خونشون نزدیکه صبح اونجا بودم

اونکه اره ولی من اومدم خونه مامانم چون خونشون نزدیکه صبح اونجا بودم

اهان

پس خونه ی مامانتی ،چه عالی،

پس هیچ کاری نکن و دیر به دیر برو اونجا 

و هر چی گفت جوابش رو با خنده بده

اگه گفت بچه رو میخوای غز شیر بگیری بگو خودم که حامله نشدم😔الانم نمیتونم قتل کنم چاره چیه؟یه بچه ناقص به دنیا بیارم🤔🤔

اینقدر بدم میاد از این رفتارهاااابغرداری خودش برای مادر سخته چه برسه دو‌تا بچه پشت‌سر هم،نمیفهمن واقعااااا

همه این ویزها رو برای شوهرت تعریف کن

اهان پس خونه ی مامانتی ،چه عالی، پس هیچ کاری نکن و دیر به دیر برو اونجا  و هر چی گفت جوابش ر ...

اره تو روش که فقط میخندمو هیچی نمیگم اما بعدش غصه میخورم چرا جوابشو ندادم

اهان پس خونه ی مامانتی ،چه عالی، پس هیچ کاری نکن و دیر به دیر برو اونجا  و هر چی گفت جوابش ر ...

واقعا اصلا درک نمیکنن همشم میخواد بگه من بلد نیستم اون بلده دیشب شام اونجا بودیم دخترم غذا نمی‌خورد بزور میداد دهنش که بخوره دخترمم نمی‌خورد هرچی میگم نمیخوره الان بعدا میدم میگه نه باید بزور بدی بعد آب آورده میده خودش میگه باید یاد بگیره خودش بخوره میگم بلده ولی بعدش همرو می‌ریزه میگه نه که دقیقا بعدش همرو ریخت یا گریه می‌کنه بیا میگه بغل من انگار فقط خودش می‌تونه ساکتش کنه من نمیتونم