anna6 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/08 تعداد پست: 7164 عنوان یارانه بیاید 155 بازدید | 7 پست سلام خوبید بچها ماه قبل ب مامانم دوتا ۳۶۵ تومن ریختن یعنی ماهی ۳۶۵بعد این ماه ۲۶۵ ریختن صد کم ریختنکسی بوده این ماه کم ریخته باشن؟میدونید دلیلشو؟ مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم 1401/04/21 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسپنیری عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 2450 وام کرونا داشتید؟ کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
anna6 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/08 تعداد پست: 7164 وام کرونا داشتید؟ ن عزیزم هیچیماه قبل ۳۶۵ بود مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم
گیلان_دخت عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 برا بعضیا برعکس شما بیشتر از ماههای قبل ریختن مامانم ماه پیش نفری ۴۰۰گرفت این ماه ۳۰۰ریختن ولی برای مارو ن کم کردن ن زیاد دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
adene عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 1429 بله برای ماهم ماه قبل 1260 ریختن این ماه 1160 🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
anna6 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/08 تعداد پست: 7164 مامانم ماه پیش نفری ۴۰۰گرفت این ماه ۳۰۰ریختن ولی برای مارو ن کم کردن ن زیاد مامانم کلا ی نفرهحقوقش هم زیاد نیست کلا ۳تومننمیدونم از ماه قبل تا این ماه چیشد ک کم کردن براش مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم
گیلان_دخت عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 مامانم کلا ی نفره حقوقش هم زیاد نیست کلا ۳تومن نمیدونم از ماه قبل تا این ماه چیشد ک کم کردن براش .... دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙