2777
2789
عنوان

چیکار کنم بمیرم راحت بشم

328 بازدید | 22 پست

شوهرم یک هفتس مشروب میخوره ساعت۶ غروب میره تا ۵صبح نمیاد الانم اومد وسایلشو داد بهم گفت من میرم جایی تا صبح نمیام گوشیشم خاموش کرد نمیخوام طلاق بگیرم راحتش کنم میخوام منم اذیتش کنم ولی نمیدونم چطوری ب حالو روز خودم بندازمش

تو…قلب منی💍❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش تلافی نداره بزتر خودش آدم میشه

هی میگم امروز میزاره کنار تحمل کنم فردا بدتر میکنه ی هفتس حالم داغونه حوصله ابروریزیم ندارم سریع میره تو کوچه فوش دادن نمیدونم الان کجاس با کیه دوس دارم حال الانمو داشته باشه 

تو…قلب منی💍❤️‍🔥
خداکنه بمیره خودشون میدونن گفتم ب همه

بهش بگو آگاهانه داری به بدنت آسیب میزنی و عمر خودتو کم میکنی واسه یه آشغال خوردن ...پس فردا افتادی به سرطان و پیوند کبد و کلیه از من انتظار تحمل نداشته باشی ...تازه کل سرمایه تم باید خرج دردت کنی ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

عزیزم چرا  به خودت سخت میگیری 

چرا اجازه میدی افکار منفی به ذهنت بیاد و زندگیتو مختل کنه 

گلم لازم نیست کاری کنی خدایه زیبا جواب دلشکستتو میده

کافیه از الان شروع کنی به زندگی 

بی تفاوت و بی اهمیت باش  💚🌿همه چی درست میشه نگران نباش گلم

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱

عزیزم غصه نخور منم شوهرم از سرکار میاد میره دوش میگیره یک دو سه فلنگو میبنده میری جا رفیقاش هرچیم بهش میگم میگه باشه ولی گوش نمیده میدونی یک مدت هیچی نشو حساسیت نشون دادی بخاطر همون یکم بیخیال باش بخور بپوش بگرد قشنگ غذاتو درست کن خونتو مرتب کن دوش بگیر ارایشتو بکن لباستو بپوش اهمیت نده دیدی درست نمیشه بهش بگو چقدر این کاراش ناراحتت میکنه براش ناراحت میشی بهش بفهمون این کاراش تورو ناراحت میکنه دوست نداری انجام بده 

ن بچه ندارم ی ساله ازدواج کردیم 

همه چندسال اول زندگی مشکلات دارن  تو فکر تلافی کردن باشی خودت داغون میشی مدام با خانواده اش درمیون بذار تا سبک شی و اونا فکری بکنن فقط سعی کن تا مشکلاتت درست نشده به هیچ وجه بچه دار نسب

میدونم الان حالت خوب نیست یک چیزی توی دلت سنگینی میکنه میگی خدایا یعنی الان کجاس چرا گوشیش خاموشه دلشوره داری منم هنوز یک ماهه ازدواج کردم:)  حتی میدونم بخوای بی اهمیت باشی و بی تفاوت خودتو نشون بدی خیلی سخته خیلی وقته دیگ از شدت زیاد بودن فشار دوست داری جیغ بزنی:) ولی آروم باش زندگیتو بکن منم همین کارو میکنم تا ببینیم چی میشه چی پیش میاد