شوهرم یک هفتس مشروب میخوره ساعت۶ غروب میره تا ۵صبح نمیاد الانم اومد وسایلشو داد بهم گفت من میرم جایی تا صبح نمیام گوشیشم خاموش کرد نمیخوام طلاق بگیرم راحتش کنم میخوام منم اذیتش کنم ولی نمیدونم چطوری ب حالو روز خودم بندازمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش بگو آگاهانه داری به بدنت آسیب میزنی و عمر خودتو کم میکنی واسه یه آشغال خوردن ...پس فردا افتادی به سرطان و پیوند کبد و کلیه از من انتظار تحمل نداشته باشی ...تازه کل سرمایه تم باید خرج دردت کنی ...
همه چندسال اول زندگی مشکلات دارن تو فکر تلافی کردن باشی خودت داغون میشی مدام با خانواده اش درمیون بذار تا سبک شی و اونا فکری بکنن فقط سعی کن تا مشکلاتت درست نشده به هیچ وجه بچه دار نسب
میدونم الان حالت خوب نیست یک چیزی توی دلت سنگینی میکنه میگی خدایا یعنی الان کجاس چرا گوشیش خاموشه دلشوره داری منم هنوز یک ماهه ازدواج کردم:) حتی میدونم بخوای بی اهمیت باشی و بی تفاوت خودتو نشون بدی خیلی سخته خیلی وقته دیگ از شدت زیاد بودن فشار دوست داری جیغ بزنی:) ولی آروم باش زندگیتو بکن منم همین کارو میکنم تا ببینیم چی میشه چی پیش میاد