2777
2789
عنوان

میخاد دوباره همو ببینیم💔

304 بازدید | 17 پست

خیلی همو دوست داریم و از عشقش به خودم مطمئنم خیلی جاها دیدم عشقشو هم از حرفاش هم از رفتاراش هرررکاری برام کرده همه جا بخاطرم هرکاری کرده و واقعا آقا تر ازش ندیدم همیشه میگم اینو همییییشه ولی بنا به مسائلی کات کردیم یه مدت پیش بخاطر اینکه با قضیه کنار بیاد رفته تهران اما میگه طاقت ندارم میخام برا بار آخر ببینمت....💔خیلی شرایط سختی داره خیییییلی هیشکیو جز من نداشت مادرشو برادرشو از دست داده و تنها امیدش و تنها همدمش من بودم الآنم ک من نیستم....

منم دلم میخاد ببینمش ولی نمی‌دونم چیکار کنم🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کات کردین

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
سر یه سوتفاهم خیلیییی چرت که بعدا هردومون متوجه شدیم

خب برگردین بهم

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

بچه ها تورو خدا تاپیک آخرم راجب نامزدم گزارش بزنین

فراموشش نکن برو دیدنش 

اگه بخام هم نمیتونم فراموشش کنم اصلا آدمی نیستم ک ناله کنم گریه کنم ولی خب دلم ت*نگ میشه براش اما میگم وقتی کات کردیم خب دوباره وابستگی ایجاد نشه

اگه بخام هم نمیتونم فراموشش کنم اصلا آدمی نیستم ک ناله کنم گریه کنم ولی خب دلم ت*نگ میشه براش اما می ...

درک میکنم دقیقا حرفتو اما شاید نبینیش دل ت *گی بیشتر اذیتتون کن ببینیش آرومتر بشین. ندیدن سخته ها دل تن*ی یه درد بزرگیه تحمل میخاد