2777
2789
عنوان

برم حقوق بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
خبچ فایده ازمونش قبول نشم دیگه هیچ شغلی گیرم نمیاد😭

چراا

ازمون استخدامی بانک پذیرش رشته حقوقم دارن

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
از این زاویه نگاه نکرده بودم بهش سخت نیست؟ مثل کنکور نشه  پارتی بازی و...

پارتی بازی رو نمیدونم ولی هم رشته دهن پرکنیه هم کارایی داره و هنوز بنظرم اشباع نشده تازه رشته اییه که از اول هم میتونی وارد بازار کار بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ سخت نیست؟

ن بابا

داداشم لیسانسش حقوقه

الان برا فوق هم مجاز شد

ولله لای کتاب وا نکرد برای کنکور ارشد 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
منم میخام برم پیام‌نور مثل تو گیر کردم برم علوم تربیتی یا حقوق چون میگن حقوق سخته اگه ازمونش هم قبول ...

علوم تربیتی بخون،من حقوق خوندم به جایی نرسیدم اما واسه علوم تربیتی دبستان آموزگار میخواد میتونی آزمون بدی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
یعنی شما آزمون قضاوت دادی سخت بود؟؟؟

ن من آزمون ندادم،خب سخته دیگه،تو آزمون دولتی هم خواستم ثبت نام کنم همشون فوق لیسانس میخواستن،اگه میتونی آزمونشو شرکت کنی و قبول بشی حقوق بخون اما اگه مثل من انگیزه نداری لااقل چیزی بخون که بعدها از مدرکش استفاده کنی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ن من آزمون ندادم،خب سخته دیگه،تو آزمون دولتی هم خواستم ثبت نام کنم همشون فوق لیسانس میخواستن،اگه میت ...

بنظرت پیام نور دبیری داره

یا مثلا با روانشناسی میشه دکتر شد

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
بنظرت پیام نور دبیری داره یا مثلا با روانشناسی میشه دکتر شد

دبیری فقط دانشگاه فرهنگیان داره،بله با روانشناسی میشه دکتر شد ولی اونم آزمون میخواد تا طبابت بدن