2777
2789
عنوان

برم حقوق بخونم؟

209 بازدید | 26 پست

میشه لطفا کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم چه رشته ای برم توپیام نور باشرط معدل 

واصلا نمیدونم به چی علاقه دارم وبه چی ندارم الانم حقوق توذهنمه بنظرتون چجوریه 

لطفا کمکم کنید چندسالم هست کنکور ندادم یعنی یبار کنکور الکی دادم وتمام حالاچه کنم

منم یبار کنکور الکی دادم رفتم حقوق پیام‌نور الانم منتظرم مدرک لیسانسم بیاد

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق چیه اخه عزیز من. مملکتمونو ببین؟ الان باید فن بلد باشی. الان دور دوره پول دراوردنه. دنبال شغلی برو ک توش پوله. اونم نه تو دانشگاها. برو یک چیزی یاد بگیر. اگرم دلت درس میخواد پس برو رشته حسابداری 

بنظرتون کسی که درسش متوسطه می‌تونه قبول بشه خیلی سخته رشتتون؟

اره بابا قبول میشی

اوهوم سخته

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
عالیه مخصوصا برای خانمایی که تو ایران زندگی میکنن دیگه هیچ کس جرات نمیکنه حقتو بخوره برو بخون موفق م ...

از این زاویه نگاه نکرده بودم بهش

سخت نیست؟

مثل کنکور نشه 

پارتی بازی و...

با کنکور رفتی؟ یاشرط معدل؟

نمیدونم والا کنکور دادم

بعدم رفتم کافی نت 

گفتن بین حقوق روانشناسی تربیت معلم و..یکیو انتخاب کن

منم میخام برم پیام‌نور مثل تو گیر کردم برم علوم تربیتی یا حقوق چون میگن حقوق سخته اگه ازمونش هم قبول ...

🥲عه مث منی 

بزار نظرات بچه هارو ببینیم جمع بندی کنیم اخر نظرته؟؟