2777
2789

من مامانم بعد مراسم عروسی داداشم میخاد درخواست طلاق بده...من مجبورم با بابام زندگی کنم..نگید که حق انتخاب داری که انتخابی در کار نیست...خیلی می ترسم..از تنهایی،از حرف مردم،از اینکه بعد از مامانم چه جوری تو مهمونیا و مراسمای بی شمار فامیل پدری برم؟تحمل خونه بدون مامانم سخته...

و اینکه دیگه هیچوقت خونواده مادری رو نتونم ببینم یا مخفیانه...و اینکه یه دونه داداشمم اجبارا ازم دوره...

بچه ها دعا کنید مامانم منصرف شه...امشب با بابام برگشت تهران و من اهوازم...اندازه یه دنیا دلم گرفته  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی من با بابام که خیلی سخت و کسل و افسرده بود . به نظر من کنار اومدن با پدر ها خیلی سخته . کاش حد اقل یه خواهر داشتی می‌شدین سنگ صبور هم

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
زندگی من با بابام که خیلی سخت و کسل و افسرده بود . به نظر من کنار اومدن با پدر ها خیلی سخته . کاش حد ...

کاش..شما بعد ازدواج کردید؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

اگه مادرت تو فشاره بنظرم خودخواهانه میگی که ای کاش منصرف شه

بعدشم چرا حق انتخاب نداری؟

من ارمیم.مخالف ازدواج زیر ۱۸.مخالف حیوان ازاری و موافق انسان بوده.کاربریمو یه بار ترکوندم این یکی اخریه چون خط دیگه ندارم، پس چون جواب کاربرایی که بی احترامی میکنن رو نمیدم دلیل نیست که میترسم 
بعد این همه سال خیانت بیشترین احتمال دلیل واسه طلاقه 

نه هرگز..مامانم فقط خسته است از زندگی که بهش تعلق نداره

منم مامان و بابام میخوان جدا شن  کاش بیدار شم همه این اتفاقا خواب بوده باشه 🥲

دقیقا...باورم نمیشه

مادر منم جدا شده البته من پیش مادرمم

من ارمیم.مخالف ازدواج زیر ۱۸.مخالف حیوان ازاری و موافق انسان بوده.کاربریمو یه بار ترکوندم این یکی اخریه چون خط دیگه ندارم، پس چون جواب کاربرایی که بی احترامی میکنن رو نمیدم دلیل نیست که میترسم 
انشاالله ک هر چی خیره براتون پیش بیاد سعی کنید بزرگترهای فامیل رو بندازید جلو

بابام خودش بزرگ یه فامیله...آبروش میره