2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ساله دارم عالیه 

ممنون یک مدلش رو قبلا گرفته بودیم خیلی جالب نبود شیر توالتش 

دوباره رفتم یک مدل دیگه رو گرفتم خانواده می‌گند اشتباه کردی قهرمان خوب نیست کلا 

خیلی عالیه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
ممنون یک مدلش رو قبلا گرفته بودیم خیلی جالب نبود شیر توالتش  دوباره رفتم یک مدل دیگه رو گرفتم ...

نه بابا اصلا نگاه کنی قیمتش نسبت به خیلی ازبرندها بالاتره ما خونمون خشک بود خودمون خریدیم  شوهرم خیلی تحقیق کرد ۶ساله حتی چکه هم نمیکنه

نه بابا اصلا نگاه کنی قیمتش نسبت به خیلی ازبرندها بالاتره ما خونمون خشک بود خودمون خریدیم  شوهر ...

شاید اون مدلش تقلبی بوده ممکنه 🤔

ببخشید مدل مال شما چیه ؟ ما مدل یاقوت رو خریدیم 

شاید اون مدلش تقلبی بوده ممکنه 🤔 ببخشید مدل مال شما چیه ؟ ما مدل یاقوت رو خریدیم 

نمیدونم شاید ،مامدلش اسپانیایی  اگه خواستی عکسشو میدم میتونی سرچ کنی بعد تازه ما بجز ۴تا ست کاملش یه دونه هم واسه روشویی حموم گرفتیم که واقعا راضی بودیم

واسه گل پسرت هم صلوات فرستادم انشالله همیشه سلامت باشه وخیرشوببینی

ممنون عزیزم،ان شاالله همیشه کنار خانواده خوش باشید

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم