2777
2789

بچه ها من یکیو دوس دارم سه ماه پیض قرار بود همو ببینیم ولی جور نشد و میگف سه ضیفت سر کارم و تو هفتادو دو ساعت کلا دو ساعت خوابیده و کلا دیگه جواب پیاممو نداد بگم که راهمون دوره بخاطر همین نمیتونستم موقع دیگه ای ببینمش...بعد ی مدت هی وضعیت بچه و چیزای دیگه میزاشت ولی من اصلا محلش ندادم و رسید خواندنمم غیر فعال میکردم که نفهمه وضعیتاشو دیدم.دو شب پیش وضعیت گذاشت که وقتی که عقلت جای دل تصمیم میگیره ینی دل دیگه خستس...منم دلم طاقت نیوورد و شب عید قربان بهش پیام دادم که عیدت مبارک اما اون پیاممو دیشب سین کرد ولی اصلا جواب نداد و دوباره وضعیت گذاشت که...👇

درهای قفس باز و دلم عاشق پرواز

از شوق پریدن پُرم و بال ندارم

میدونی چرا؟؛

شده دلتنگ کسی باشی و از شدت غم

پاچه بگیری چون سگ....

ببین کاراتو....

زیر کلیپه هم نوشته بود

شده ایا ته یک شعر ترک برداری؟

حالا منظورش لینه که عاشق کس دیگه ایه؟یا از من دلخوره؟؟؟

جوابشو چطور بدم؟؟؟

اخی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا حس میکنم منظورش یکی دیگس😐

مثلا چرا پیامتو سین کرده و ج نداده؟

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

شاید اصن با تو نیس و برای کسی دیگه میزاره این چرت پرتارو بعدشم با ادمی که رو راست حرف نمیزنه و با واستوری این داستانا تیکه میندازه اصن وارد رابطه نشو خلاص

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍