2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

75 بازدید | 11 پست

پسرم دوسالو هشت ماهشه، تکلمش کامله، قاصله ی جیش خاش دو سه ساعته، دیگه انقد پشتش و جلوش میسوزه که واقعا تصمیم دارم از پوشک بگیرمش، امروز روز اول بود با اینکه مرتب ولی بدون استرس چکش کردم ولی سه بار جیش کرد به خودش طبیعیه روز اولی؟و اینکه وقتی میریم دستشویی مشغول بازی با شلنگو اینا میشه، یا الکی میگه جیش دارم که بریم بازی هرسری میبرمش بهش اعتماد میکنم ولی میاد بیرون جیش میکنه....روالم درستو طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با یه دکتر مشورت کن من با دکترش مشورت کردم گفت بین دو تا 4 سال التشون تکمیل میشه میتونن نگهدارن ولی بهش اصلا فشار نیار و دعواش نکن از من میشنوی هر یه داد که سرش بزنی ده روز روند ازجیش گرفتن میندازه عقب

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکم حوصله کن زود از کوره در نری

اولا نیمساعت نیمساعت یا یکساعت ببر تا کمکم دستش بیاد

دعواش نکن احتمالا تا از پوشک بگیری همه جارو نجس میکنه ولی تموم میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بهترین راه اینه .من جواب گرفتم 

روز اول ده دقیقه یکبار 

روز دوم یک ربع یکبار 

روز سوم نیم ساعت یکبار ببرش دسشویی تا مثانش خالی بشه 

بعدش خودش عادی میشه براش

دعواش نکنی با ملایمت براش توضیح بده 

یکم حوصله کن زود از کوره در نریاولا نیمساعت نیمساعت یا یکساعت ببر تا کمکم دستش بیاددعواش نکن احتمالا ...

نه اصلا دعواش نمیکنم دورت بگردم انقد براش شعر میخونم، اونم مهم میست میشورمش

نه اصلا دعواش نمیکنم دورت بگردم انقد براش شعر میخونم، اونم مهم میست میشورمش

موفق باشی مامان مهربون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون