پسرم دوسالو هشت ماهشه، تکلمش کامله، قاصله ی جیش خاش دو سه ساعته، دیگه انقد پشتش و جلوش میسوزه که واقعا تصمیم دارم از پوشک بگیرمش، امروز روز اول بود با اینکه مرتب ولی بدون استرس چکش کردم ولی سه بار جیش کرد به خودش طبیعیه روز اولی؟و اینکه وقتی میریم دستشویی مشغول بازی با شلنگو اینا میشه، یا الکی میگه جیش دارم که بریم بازی هرسری میبرمش بهش اعتماد میکنم ولی میاد بیرون جیش میکنه....روالم درستو طبیعیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم با یه دکتر مشورت کن من با دکترش مشورت کردم گفت بین دو تا 4 سال التشون تکمیل میشه میتونن نگهدارن ولی بهش اصلا فشار نیار و دعواش نکن از من میشنوی هر یه داد که سرش بزنی ده روز روند ازجیش گرفتن میندازه عقب
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲