2777
2789

وای شمام یگیو تو عالم بچگی دلایل ازدواجتون چیبود

من عاشق این بودم زنا و تازه عروسا النگو مینداختن

خیلی دوس داشتممممم

.

هرچند بعد لزدواج شوهرم طلا نخرید خودم خریدم اما اگر مجرد بودم روم نمیشد بندازم زنانس

النگو یک نوع ااز زیورآلاته . زنانه دخترانه نداره اون مدلی و طرحی انتخاب میکنی زنانه دخترانس

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حجم بالا دوس داستم

خداروشکر الان به ارزو بچگیت رسیدی . 

من جمع های زنونه پچ پچ های زنا تو ذهنم مونده

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

النگو ولی ربطی به متاهل یا مجرد بودن ندارن کلی دختر مجرد دیدم النگو دستشونه حس مناسب نبودن اصلا نداده اصلا به همچین چیزی فکر نکرده بودم اولین‌باره میشنوم و به نظرم اینطکر نیست حالا با طلا و بدلش کاری ندارم کلی میگم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من بچه بودم در حد زیر سن دبستان همش در حال بشور و بساب بودم غذا میپختم سیب زمینی سرخ میکردم صدای جلیز ولیز روغنو در میاوردم، بعد اشغالارو برمی‌داشتم از تو سینک راه اب سینک باز شه

من لباس عروس پوشیدنشو دوست داشتم و کلا مجلس عروسی

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
النگو ولی ربطی به متاهل یا مجرد بودن ندارن کلی دختر مجرد دیدم النگو دستشونه حس مناسب نبودن اصلا نداد ...

وقتی متاهلی همه فکر می کنن شوهر براش خریده وعشق ومحبت داشته