2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم به خواهرم میگه بایدملک بنامم کنی حقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 77 پست

ببین اون‌پسر وقتی ازدواج کرد ۳۰سالش بوده واگه کاری بود تا همون سی سالگی ی کاردی دست و پا کرده بود بعد ازدواجم بهانه تنبلیشو گذاشته برای اینکه کار نیست و بزندگی رسیده مرد اگه مرد کاملی باشه اول برای خودش منبع درامد درست میکنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرده...کسی ب اسم زن خیانت کار ملک میزنه؟ اگ جاشون عوض شده همینجور ک زنو طلاق میدن اینم باید طل ...

من یه چیز فهمیدم، ازدواج غیر عادی تا آخر عمر یه پاش میلنگه.

یا باید باز طلاق بگیره این خانم که درستش میشه، طلاق بده.

یا بی خیالی طی کنه و به باج دادناش ادامه بده.

همون اختلاف سنی ۷ سال کافی بوده که این ازدواج غیر عادی. نمیگم اشتباه، میگم غیر عادی. تا تهشم باید لنگون لنگون برن

نه بابا اینکه با این مزایا خیانت کرده ملک بگیره دیگه خودشم نمیشناسه میبره حاصل زحمت خواهرت را خرج یکی دیگه میکنه بعدم خرج خانواده که نمیکرد حداقل ی کار نیمه وقت میرفت برا خوش ی چیزی تهیه میکرد .. ببخشید مقصر اولم خواهرت بوده که ایقد نازپرورده ش کرده حداقل ی مغازه میزد همونجا کارگری میکرد ایقد مفت خوری کرده عادتش شده  

دقیقا بعضی مردا به نام میزنن و بعضیا نمیزنن. حالا چون این مرد نباید بگیم حق نداره. وقتی جاشون عوض ...

البته این اقا خیانت هم کرده و اخلاقاس بد دیگه هم داره 

اگه خدای نکرده خانومی خیانت کنه چه برخوردی باهاشون میشه 

مسلما خونه به نامشون نمی زنن که هیچ ، طلاقشون میدن

معلومه پسر از اول بخاطر موقعیت خواهرت باهاش ازدواج کرده وقتی خیانت دیده چرا باهاش مونده پسره میخواد با این کار مال اموال خواهرت بالا بکشه بعد بگه من جون بودم خام بودم تو به من باعث شدی رفته به درک حق طلاق داره جدا بشه قفل همه درارو عوض کنه خواهرت باید طلبکار باشه بگه چند سال مفت خوردی خوابیدی 

شوهر خواهرت خیلی آشغاله... مشخصه خانواده درست و حسابی هم نداره... نمیدونم با چه شرایطی آبجیت ازدواج کرده. مثلا حق طلاق داره یا نه؟ اگر حق طلاق نداره، باید با مشاوره یک وکیل بفهمید  درخواست طلاق از طرف خانم اگر باشه، چه تبعاتی داره؟ مثلا مهریه کم میشه، حذف میشه؟ بالخره چیکار میشه.. خلاصه که این آدم اهل زندگی نیست. اخلاقشم عوض شده مطمئن باشید با یه خانم دیگه در ارتباطه و فکر میکنه بعد از گذشت این مدت، حقشه با یه زن جوانتر و بهتر ارتباط برقرار کنه. پول از خواهرت بکنه برای اون زن دیگه آشیانه بسازه. پس حذفش کنید با تمام وجود و اون بچه ۱۳ ساله رو از این ارتباط مسموم، خیلی دوستانه نجات بدید

قهرمان خودت باش
بلاخره یه بار جای خانم و اقا عوض شده خوب ۱۵ ساله اقا داره تو اون خانه زحمت میکشه حداقل یه چیزی بای ...

اتفاقا بد نیست بعضی وقت ها جای خانم واقا عوض بشه ببینن زنا چی میکشن

زنان الان هم کار خونه وهم کار بیرون رو به دوش میکشن

تازه مرد اونجور که زن مسولیت خونه داری وبچه داری وهمسرداری رو به دوش میکشه نمیتونه باشه

بعد زنان از بدو جهان این کار رو میکنن چرا مردان چیزی به نام زنان نمیکنن مگر در مواردی خاص

تازه زن با تموم وجود وبدون چشمداشتی این کار رو میکنه

وظیفه اش بود کار کنه ومسولیت پذیر باشه اینقدر جربزه نداشت اگه اون یه ذره کار رو هم نمیکرد پس فایده اش چی بود وبه چه دردی میخورد

تازه خیانت وفحاشی وازار واذیت رو هم بهش اضافه کنید

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
من یه چیز فهمیدم، ازدواج غیر عادی تا آخر عمر یه پاش میلنگه. یا باید باز طلاق بگیره این خانم که درست ...

دررسته ما ک ازدواجمون نرماله همش دعوا داریم..‌وای ب حال غیر عادی ها....تو نزدیکای ماهم ی ازدواج اینجوری هست خانواده شوهر راضی نبودن دیگ دختره اتقدر زبون بازی و نوکری براشون میکنه هنوزم قبولش ندارن....از ترسش سریع هم باردار شد ولی بازم هنوز رابطشون اوکی نیست

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم