2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم به خواهرم میگه بایدملک بنامم کنی حقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 77 پست

غلط کرده میگه

طلاق بگیره و تمام

قشنگ معلومه اولویتش پدر و مادرش هستن و واس پول ازدواج کرده

طلاق نگیره بعدا از خواهرت بهش ارث میرسه،البته دور از جون خواهرت ولی اونم راضی نیستم بهش برسه

حالم به هم خورد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس عروس آینده شانس میاره  موافقم شانسه ...من هم ظاهرم هم اخلاقم هم تحصیلاتم هم خانوادم از ه ...

عزیزم خودت شاغلی

زندگی همینه .منم مشکلات داشتم تحمل کردم همراهی کردم تا درست شد

ملک و بنامش زد رفت چی؟ یا بازم بیشتر خواست چی؟ اصلا اینکارو نکنه، خب خواهرتونم هرچی داشته باشه فردا واسه بچشونه دیگه، من جای خواهرتون بودم اصلا دنبالش نمیرفتم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
شاید فکر کنین مسخره میکنم و یا چرت میگم. ولی این آقا حق دارن، چون جای خواهرشما و اون آقا از روز اول ...

حرفتون منطقیه 

ولی چون معمولا اقایون چنین کاری نمی کنن ، ایشون هم حق دارن چیزی به اسم شوهرشون نزنن

شاید فکر کنین مسخره میکنم و یا چرت میگم. ولی این آقا حق دارن، چون جای خواهرشما و اون آقا از روز اول ...

خیانت کرده...کسی ب اسم زن خیانت کار ملک میزنه؟ اگ جاشون عوض شده همینجور ک زنو طلاق میدن اینم باید طلاق بدن

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بلاخره یه بار جای خانم و اقا عوض شده خوب ۱۵ ساله اقا داره تو اون خانه زحمت میکشه حداقل یه چیزی بای ...

خیانت کرده دست بزن داره...عجب بابا عجب

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

واقعن خواهرت نمیدونه چه کنه؟هیچی ویلارو بده اقا طلاقشو بده بره با معشوقه جدیدش تولواسان زندگی کنن خواهرت مثل  سگ بندازتش بیرون

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
حرفتون منطقیه  ولی چون معمولا اقایون چنین کاری نمی کنن ، ایشون هم حق دارن چیزی به اسم شوهرشون ...

دقیقا بعضی مردا به نام میزنن و بعضیا نمیزنن.

حالا چون این مرد نباید بگیم حق نداره.

وقتی جاشون عوض شده باید خواسته هاشو بشنوه، اینکه قبول کنه یا نه دقیقا مثل یه مرد که به نام زنش بزنه یا نه.

الان دقیقا جاری و برادرشوهر منم اینجورین.

جاریم یه شاسی بلند داره و به برادرشوهرمم سمند خریده و به نامشم زده.

دقیقا برادرشوهرم کارای خونه میکنه و خانمش شاغل. خداروشکر ، هزار ماشالله زندگیشون خوب و راحت و در صلح