2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم به خواهرم میگه بایدملک بنامم کنی حقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکتر مملکت واقعا بعیده همچین حماقتی ....به چیش دلشو خوش کرده یعنی اگه همچین کاری کنه واقعا....

تازگی ها زیاد شده. چون خانوم هایی هستن که ساعت کاریشون زیاده و درآمد خوبی دارن، خیلی آقایون سن کمتر و.. میان مخشون رو میزنن، بعدم میگن من جوونیم رو پای تو گذاشتم چرا خودم هیچی ندارم....بعدم از نبود خانوماشون سو استفاده میکنن و خیانت و... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

شاید فکر کنین مسخره میکنم و یا چرت میگم.

ولی این آقا حق دارن، چون جای خواهرشما و اون آقا از روز اول جا به جا شده و به بیان ساده، خواهرتون مرد خونه است و اون زن.

حالا من زن مگه از شوهرم توقع ندارم ملک به نامم کنه، حتی وقتی کار نمیکنم و در امد ندرم، این آقا هم الان دقیقا توقع به جا داره.

خواهر شما وقتی روز اول گفته بمون خونه و نرو سر کار، و این طرز غلط زندگی رو پذیرفته، باید خواسته های ایشونم قبول کنه.

وقتی جاشون عوض کردن ، خواهرتون باید همه جوره، قبول کنه دیگه

خواهرتون خییییییلی اشتباه کرده.من کسی رو میشناسم که ازدواج کرده بوده یه بچه هم داشته بعد جدا شده البته بچه پیش خانومه نیست اما الان ازدواج کرده با یه پسر خونه که وضعشم خیییییلی توپه و تازه پسره بجز مامانش به هیچکس نگفته که خانومه یکبار ازدواج کرده بوده.خواهرت فکر میکرده شوهر گیر نمیاد که با اینهمه آپشن زن این یارو شده؟الانم بهترین راه طلاقه؛خودشو راحت کنه و با بچه اش از زندگی لذت ببره تا به موقعش یه آدم خوب سر راهش بیاد.چرا ما زنا عادت کردیم حتما بااااید شوهر داشته باشیم تا توشبخت باشیم؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

اگه اون آقا ۴۵ سالشه پس خواهرت الان ۵۲ سالشه

یه خانم پزشک ۵۲ ساله نمیتونه از چنین مرد منفعت طلبی دل بکنه و مستقل زندگی کنه؟!

کاملا مشخصه خواهرتو دوست نداره اون آقا 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عزیزم شانسه من یه داداش دارم خیلی کاری و خونه و ماشین و حقوقش خوبه سنش بالا رفته و هنوز مجرده فق ...

خب پس عروس آینده شانس میاره 

موافقم شانسه ...من هم ظاهرم هم اخلاقم هم تحصیلاتم هم خانوادم از همه عروسای فامیل بهتره اونا نهایت لیسانس دارن تو خونه نشستن ... بعد اونا هیچ کدوم از مشکلات منو تو زندگی نداشتن من از روز اول غصه خونه ماشین کار و ... رو خوردم اما مثلا عروس خودمون اصلا نفهمید چه زمانی خونش خریده شد و ... 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

ببخشید  ی تف بندازع کف دستشه بره بجا تشکر و اینکه عین بقیه مردا صب تا شب کار کنه جون بکنه زندگی بسازه نشده انقد خورده خوابیده فک میکنه بعد خواهرت زندگیش گلو بلبله بعد این انقد بره کار کنه جونش دراد