2777
2789
عنوان

بی بی چک فوری + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 141 پست
عزیزم الان روژان استفاده کردی بعد از ظهر از یه مارک دیگه استفاده کن ...ولی من بی بی چکام از دوتا مار ...

عزیزم صبح که ناشتا بودم و چند ساعت دستشویی نرفته بودم تازه هاله کمرنگ شده آیا عصر نشون میده بنظرت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صبح که ناشتا بودم و چند ساعت دستشویی نرفته بودم تازه هاله کمرنگ شده آیا عصر نشون میده بنظرت؟&n ...

مال منم اینطوری بود عین مال تو یه هفته بعد رفتم ازمایش باردار بودم😍

عزیزم صبح که ناشتا بودم و چند ساعت دستشویی نرفته بودم تازه هاله کمرنگ شده آیا عصر نشون میده بنظرت؟&n ...

من طاقت نمی اوردم میزدم خخخ الان اینم هالش کامل پیداس همچین هم کم رنگ نیس انشالله بارداری گلم ولی مارکی مدیکور هم استفاده کن ببین اونم هاله میندازه

چرا من نمیتونم هاله رو باور کنم یه حالی هستم میترسم بازم ناامید بشم

این ماه فقط 3 روز اقدام داشتم چون بعدش فهمیدم عفونت دارم و دکتر گفت نباید تا پایان داروها نزدیکی داشته باشی