2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 39 پست

درسته ۱۶۰ خیلی کمه اما خب هردوتاون هم قذن دختر بزرگتر نیس

بعدم قدش بلند باشه ادم نباشه بهتره یا این؟!!!

بیخیال بابا انقد از رو ظاهر ازدواج کردن ک مارشون ب طلاق و خیانت کشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین دیگه دختر هم میگه حداقل ۱۷۰باشه که یه اختلافی باشه اینجوری کفش از دار و پاشنه هم نمیتونه بپو ...

عزیزم پسرخاله ام ۱۶۰ هس 

خانوم اش ۱۸۰ 

خیلی هم خوبن 

مهم اخلاق هس 

خدایا شکرت.
بستگی داره دلت چی میخواد؟؟منم دوست داشتم همسر قد بلند داشته باشم چون خودم ۱۷۰ به بالا هستم . ولی شوه ...

همسرتون از شما کوتاه ترن؟ اوایل اذیت نبودی ؟ یعنی تونستی عاشق همسرت بشی با وجود اینکه به خواست خودت نبود ؟

همسرتون از شما کوتاه ترن؟ اوایل اذیت نبودی ؟ یعنی تونستی عاشق همسرت بشی با وجود اینکه به خواست خودت ...

آره کوتاه تره من قد ۱۷۴ ، اون ۱۶۵ . چرا اوایل اذیت میشدم البته شدتش زیاد نبود . اوایل دوسش نداشتم نه بخاطر قد ،کلا دوسش نداشتم .

الان دوسش دارم مرد خوبیه مهربونه ، اوایل ازدواج خیلی مشکلات داشتیم که اصلا ربطی به قد نداشت .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دیگه وقتی سلنا گومز با اون همه جملات و کمالات با کوتاه‌تر از خودش ازدواج کرد یعنی قد دیگه اونقدر مسئ ...

منم قدم از شوهرم بلندتره ،میریم خرید کفش کلی میخندیم میگه من پاشنه بلند میخوام 🤣🤣

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)