2777
2789
عنوان

همه مون کرونا گرفتیم

407 بازدید | 22 پست

لطفا هرکی تونست ی سوره قل هوالله  برا سلامتیمون  بخونه، لایک کنید منم برا شما میخونم

بچه هام خیلی ضعیفن طفلیا الان هردو تب دارن شوهرم هم نمیتونه بره سر کار خیلی ناراحتم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کرونا هنوز هست لعنتی 😌

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).

ما پارسال هممون گرفتیم از نوع دلتا حالمون افتضاح بود رو ب موت بودیم .یکی از دوستان پدرم برامون یک نسخه داروی گیاهی فرستاد . مصرف دارو همانا و سالم شدن ما همانا.

اویشن ، پونه کوهی، تخم گیشنیز ،گل بابونه ،گل مریم ،گل گاو زبون (اگ نبود اشکال نداره) و یک قاشق عرق نعنا .از همه اینا در حد دو سه قاشق بریز توی قابلمه یک لیوان اب بریز روش بزا سرگاز بجوشه بعد بیار بوخور کنید .خیلی زود خوب میشید.

ما واقعا دیگ داشتیم از دست میرفتیم این نسخه نجاتمون داد.

ترکیب ابلیمو و عسل هم فراموش نکنید به بازگشت حس چشایی و بویایی خیلی کمک میکنه.

حمام زیاد نرید بدن دردتون تشدید میشه روغن نداشته باشه غذاتون .اب سیب و اب هویج و پسته خام انجیر خشک خیلی عالین تقویت میشید 

انشالله بهبودی حاصل بشه به زودی عزیزم

میشه برای رسیدن به عشقم و خواسته هامون یه صلوات بفرستی؟😔😍😘😭😭😭😭😭😭💔🖤
انشالله همگی خوب بشید  زود زود بچه ها براماهم دعا کنید مام گرفتیم 😢😢😢

برات سوره توحید خوندم

آبلیمو تازه استفاده کنید به خاطر ویتامین ث خیلی عالیه بیماریتون زودتر خوب میشه 

من خودم چند روز پیش مریض شدم آبلیمو خیلی برام خوب بود، بچه هام امشب تب کردن خیلی ناراحتم براشون

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

انشاءالله ب وقت همین اذان همتون خوب میشید

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
ما پارسال هممون گرفتیم از نوع دلتا حالمون افتضاح بود رو ب موت بودیم .یکی از دوستان پدرم برامون یک نس ...

مرسی از راهنماییت پسر منم اومیکرون گرفته فکر کنم بقیمونم بگیریم همین ها رو در کنار داروها درست میکنم