سلام دوستای عزیزم من دو ماه پیش تاپیک زده بودم که کیست تخمدان بزرگ دارم و نمیتونم دارو بخورم بخاطر اینکه کیست پستان دارم و برای کیستای سینم ضرر داره و دیگه تصمیم داشتم برم عمل کنم حتی تاپیک زدم و در مورد بیمارستان و عمل از دوستان نی نی سایتی سوال میپرسیدم هرروز هم گریه میکردم چون از عمل میترسم و دوست نداشتم روی شکمم جای عمل بمونه بخاطر همین جای بخیه و عمل چند سال پیش زایمان طبیعی کردم😁 خلاصه شروع کردم به دمنوش های مختلف خوردن از پودر های شرکتی عطاری ها که مخصوص کیست بود شروع کردم که البته چون رازیانه داشتن دیگه ادامه ندادم خلاصه ناامید شده بودم و قطع کردم اما همسرم به اجبار به زور دمنوش میگرفت و به خوردم میداد من هربار میگفتم چرا بمن این آت و آشغالا رو میدی ولی کوتاه نمیومد خیلی دمنوش های مختلف خوردم از دست ساز های عطاری ها تا دارو های شرکتی که عطاری ها میفروشن اما آخرین سری که همسرم برام دارو گیاهی گرفت پنج انگشت  و بومادران بود و عرق فراسیون اینا رو فکر کنم یکی دو هفته پشت هم خوردم بومادران و پنج انگشت باهم دم میکردم به شددددددددت تلخه اما بخورید حتی به زور چون نتیجش رضایت بخشه همین روزای آخر دیدم کیست تخمدانم خییییلی میسوزه یعنی در حدی که ترسیدم ترکیده باشه بازم ادامه دادم و یکی دو روز پیش رفتم سونو دکتره گفت همچین کیستی من نمیبینم فقط چند تا کیست ریز داری که خطرناک نیست