2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چیکار میکردید؟

126 بازدید | 19 پست

دوستان اگه شما به یه پسری علاقه داشتید و الانم باهم بودید ولی بخاطر اینکه میدونید در آینده مال هم نمیشید چیکار میکردید ، جدا میشدید ازش یا نه ؟؟ 

اگه جدا میشدید چطوری این دلتنگی رو تحمل میکردید؟؟

دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا وارد این رابطه نمی‌شدم

چون خودمم قطعا میدونستم قبلش 

که نمیرسیم با هم ازدواج کنیم 😏

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
من اصلا وارد این رابطه نمی‌شدم چون خودمم قطعا میدونستم قبلش  که نمیرسیم با هم ازدواج کنیم 😏

از اول نمیدونستیم اینقد به هم علاقه مند میشیم و بعد مدتی فهمیدیم نمیشه به هم برسیم 🙂

خب وقتی قرار نیست باهم باشید چرا پس وارد رابطه شدین؟

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         
بله رابطه های که آخر نداره باید قطع بشه  هر روز که بگذره بدتر ناراحت میشید و بهتره همین الان ت ...

خب چطوری این جدایی آسون باشه ؟ چطوری دلتنگی رو تحمل کنم؟ 

خب چطوری این جدایی آسون باشه ؟ چطوری دلتنگی رو تحمل کنم؟ 

سرتون رو گرم کنید 

بیشتر با دوستانتون بیرون برید 

کلاس برید 

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
از اول نمیدونستیم اینقد به هم علاقه مند میشیم و بعد مدتی فهمیدیم نمیشه به هم برسیم 🙂

خب عشقم 

کلا از روابط اشتباهه خودتم میدونستی دیگه؟

ولی حالا که وارد شدی 

باید تحمل کنی دیگه دلتنگیتو

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
سرتون رو گرم کنید  بیشتر با دوستانتون بیرون برید  کلاس برید

ممتاسفانه هیچ دوستی ندارم کلاس ام به دلایل مالی نمیتونم برم🙂