2777
2789
عنوان

پدرشوهر پرو😡

402 بازدید | 23 پست

دیشب مهمونی دوت بودیم آخر شب خواستیم برگردیم خونه چون ماشین از پدرشوهرم گرفته بودیم مجبور شدیم بریم دنبال پدرشوهرم تا اون ما رو برسونه خونه

پدرشوهرم به شوهرم میگفت فردا قربونه وقتی خواستیم گوشتا رو قسمت کنیم من روی پاکت ها رو اسم پدرزنت و باجناقهاتو مینویسم ولی تو گوشت به اونا نده بزار تو فریزر خودتون

من اصلا فکرش هم نمیکردم که جلوی من این حرف رو بزنه

به خدا بابام  هر سال قربونی برای پدرشوهرم گوشت میاره نمیدونم چرا پدرشوهرم این حرف رو زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه لزومی داره بنویسه

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

توام وایسادیو همچین بی احترامیو نگاه کردی؟ خوب باید میگفتی بابام نیازی نداره خداروشکر

نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉

تو هم بگو بابام گفته ماهم به شما ندیدم

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
بهش میگفتی بابام احتیاج نداره

بچم داشت عقب ماشین اذیت می‌کرد منم درست نمیفهمیدم

بعد رفتیم خونه از شوهرم پرسیدم و گفتم بهش بگو که خانواده من محتاج این یک ذره گوشت نیستن

شوهرمم بهش گفته بود پدرشوهرمم امروز صبح اومده بود معذرت خواهی کنه میگفت که قصدی نداشتم

فقط موندم چرا جلوی خود من باید این حرفا رو بزنه ماشالله به همه چی حواسشون هست ...