2777
2789
عنوان

من فقط یه دختر بچه بودم...

13792 بازدید | 120 پست

نمیدونم چی شد امشب یاد گذشته افتادم 

بچه بودم میرفتم سوپری محل 

یه پسر ۲۰تا ۲۵ ساله بود شاید منم ابتدایی بودم 

بهم دست میزد خودش و بهم می‌مالید 

من متوجه میشدم کار بدیه اما گاهی مجبور بودم میرفتم اونجا 

یه روز یادمه رفتم ماکارونی شکل دار بخرم 

سر ظهر بود همه جا خلوت 

ماکارونی و که خریدم دیدم باسلق آورده گفت ازینا نمیخواید گفتم نمیدونم باید زنگ بزنم خونمون بپرسم تلفن دارید گفت آره اون پشته بیا 

من چقدر بچه بودم چقدر خالم بودم که رفتم 

نشست رو صندلی منو نشوند روی پاش و ... 

شاید اون آخرین دست درازیش بود 

یادمه بعدش با دلهره و گریه میدویدم خونه از اون روز تا سالها از ماکارونی شکلی بدم میومد 

فیلم هیس دختر ها فریاد نمیزنن و که دیدم یاد خودم افتادم یه روز خواهر کوچیکم رفت مغازه دیدم دیر کرد من با تمام توان میدویدم که نکنه رفته باشه اونجا و همچین بلایی سرش اومده باشه اما خدا رو شکر 

الان تو بازار فرش فروشی داره 

هر وقت میرم بازار چشمم بهش میخوره نفرتم ازش بیشتر میشه 

الان دیگه ترسو نیستم دلم میخواد ازش انتقام بگیرم 

انقدر نفرت دارم که حاضرم مغازش و آتیش بزنم 

مادرا خواهش میکنم بچه هاتون چه پسر چه دختر تنها نفرستید مغازه تورو خدا نفرستید نزارید هیچ جا تنها باشن به کسی اعتماد نکنید 

برای من شاید بیشتر از ۱۵ سال گذشته اما هیچ وقت حال بدش از یادم نمیره

باید یاد بدیم به بچه هامون که تو اینجور مواقع ساکت نمونن نترسن بدونن اگر به ما بگن ما ازشون حمایت می‌کنیم اگر ما تو دسترسشون نبودیم با صدای بلند از بقیه کمک بخوان

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون که تاپیک زدی شاید خیلی هوشیارتر بشن .میگم مغازه رفتن مگه چیه.... ولی خب صلوات واست میفرستم خدا به دلت آرامش بده . خدا خودش حق اون آدم رو بذار کف دستش‌‌‌.... ازدواج کردی؟

میشه برای مریضیم یه حمدشفا واسم بخونی ممنون میشم

اونروز دوست شوهرم منو با تاب دید حالم خیلی بدِ 

اعصابم خورده🤕🤕😒😒🙁🙁

الان که این تاپیک و خوندم باز یادم وومد🥺🥺🥺

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
باید یاد بدیم به بچه هامون که تو اینجور مواقع ساکت نمونن نترسن بدونن اگر به ما بگن ما ازشون حمایت می ...

تو رو خدا اگه بچه دارید یاد بدین 

من بچه بودم من بلد نبودم نتونستم از خودم دفاع کنم 

عزیز دلم  خدا ازشون نگذره  برا منم تقریبا این مدلی پیش اومده اما اجازه ندادم خواست دست د ...

همون موقع فوری بزگشتم خونه ب مامان بابام گفتم 

اخ یادم نمیره کتکی ک اون پسره خورد رو  چ کیفی داد

منم دقیقا بعد دیدن این فیلم یاد خودم افتادم تجربه مشترکی با هم داریم دقیقا به همین شکل با تفاوت این که مرد که می شناختم پیر مرد بود به ظاهر متعمد محل اون مرد چند سال پیش مُرد اما من هر بار یادش می یافتم نفرینش می کنم که ای کاش از آتیش جهنم خلاص نشه