2777
2789

تمایز نایافتنی و عدم بلوغ به این سادگی درست نمیشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا

پسرا بچه تر میشن

مرد تر هرگز

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
راهي هست که درست بشه ؟

بله با مهارت آموزی، حتما باید بیان زوج درمانی و یک سری مهارت ها از جمله ،مهارت تصمیم گیری ،حل مساله ،تایل تکنیک،مرز سازی...اموزش ببینن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بنده گلم،اصلا درست نمیشن به معنای واقعی ناااابود شدم.افسرده،عصبی،پرخاشگر،انواع مریضی .ذره ای تغییر نکرده روز به روز بدتر میشه برام دعا کنید.اگر هم بخواد درست بشه خانواده اش نمیذارن چون شدیدا وابسته و دهن بینشون هست ومتاسفانه اوناهم سواستفاده گر هستن

من خیلی بهش میگم براش وقت میذارم اما نمیگیره مطلبو

چند سالشونه؟

بنده گلم،اصلا درست نمیشن به معنای واقعی ناااابود شدم.افسرده،عصبی،پرخاشگر،انواع مریضی .ذره ای تغییر ن ...

اون وابسته به خانواده نیست خانوادشم سو استفاده گر نیستن 

مشکلم با خودشه که بالغ نیسا