2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دیالوگ بگیم بعد حدس بزنیم مال کدوم فیلم و سریاله

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کردم این یه دره در منه نگو این یه دره در منه 

دختر ادم پسر هوا

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
پول وده پول زور وده

شب های برره

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
مامان خراب یعنی چی؟ یعنی مریض مثل مامان بزرگ؟ عه بی تربیت چرااااا؟

فکر کنم دایره زنگی 🤔

دیالوگی که عاشقشمممم @ حاضری به خاطر من بمیری & اره @ مردن اسونه .. حاضری زندگی کنی؟ ...

جوکر

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا