2821
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274362 بازدید | 17385 پست
سلام مامان مهرسا جاندختر من از وقتی نزدیک هفت سالش بود موهای زائد در اوردبردم دکتر ازمایش داد گفت خو ...

سلام انشالله که سلامت باشه گل دخترت بله عزیزم تو دوز اول آمپول لکه بینی و حتی خونریزی طبیعیه نگران نباش ..ببخشید که بجای مامان مهرسا جواب دادم

عزیزم وقتی علاعم بلوغ نداره که پریود نمیشه ولی محض اطمینان دکتر ببر

سلام زندگی جان

من شرایط دختر رو بالا تر نوشتم میشه شما هم تجربه داری بخونی لطفا؟!

تا حالا کسیو دیدید میکروادنوم هیپوفیز داشته باشه و ضد بلوغ بزنه؟

دکترش کفت کوچیکه و هیچ درمانی نمیخواد ولی خیلی استرس دارم توی اینترنت خیلی چیزا راجعبش بود و واقعا ترسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد

اینجا همیشه نمیشه نظر گذاشت

من دخترم پیشونیش خیلی جوشمیزنه راستش چون سنش کمه خجالت میکشم وگرنه جوش طبیعیه تازه ده سالشم نشده شما راهکاری ندارید؟ بنظرتون برای میکرولین هست بعد از قطع امپول خوب میشه؟

سلام مجدداینجا همیشه نمیشه نظر گذاشتمن دخترم پیشونیش خیلی جوشمیزنه راستش چون سنش کمه خجالت میکشم وگر ...

اره دختر منم از اول میکرورلین تا الان که ۸ ماهه قطع کردم یکسره جوش میزد به دکترم گفتم گفت طبیعی هست انقد حساس نباش

دختر دوستم تو همین قد پریود شد الان 168 هست واقعا نمیدونم دلیلش چیه بعضیا خیلی بعد پریود قد میکشن

ببین مونده به سن استخونی طرف ۱۳ سالشه پریود میشه قدش ۱۵۴ هست یهو میبینی ۱۰ سانت رشدمیکنه بعدش شایدم بیشتر چرا. چون سن استخونی متناسب با سن بوده

اما داریم دختری که تو ۱۳ سال پریود میشه اما سن استخونی یکونیم سال بیشتره. خب این دختر نهایت نهایت ۵ اینا رشد کنه. البته اندازه هارو حدودی گفتما برای مثال

تروخداجواب بدید برادرزاده م ۱۰سال و۴ماهشه با قد۱۴۸و وزن ۵۰پریود شده اصلا هیچی نمیفهمه میشه ببریمش دک ...

بله عزیزم اگه تازه ماه اولیه که شده میشه. رچره وزنش اینقد زیاده وزنش رک یکم کم کنه بیاره رو ۴۲ اینا

یه سوال دارم، هر چند چند بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد دخترم هشت سال و سه ماهشه..الان تقریبا نزدیک ی ...

ببین عزیزم اینجا داشتیم موردی که سه سال زیر نظر دکتر غدد بودند و هربار دکتر گفته نه وقت پریود دخترت نیستو فلان اما یکهو دخترش پریود شده. توام یه فوق تخصص غدد اطفال ببر آزمایش هورمونی میده مشخص میشه

خانما انشالله تا دوسه سال دیگه همه بیایم از تجربه هامون بنویسیم و اینروزای پر از استرس گزشته باشه

دخترامون کامل سالمو سلامت باشن و از روند درمان راضی باشیم

به امید اونروز

خانما انشالله تا دوسه سال دیگه همه بیایم از تجربه هامون بنویسیم و اینروزای پر از استرس گزشته باشه دخ ...

ان شاالله

من برام شده کابوس

مخصوصا اینکه دخترم کلاس سومه و با دوستاش خیلی صورتش فرق کرده غصه میخورم

سلام زندگی جانمن شرایط دختر رو بالا تر نوشتم میشه شما هم تجربه داری بخونی لطفا؟! تا حالا کسیو دیدید ...

دوست عزیزم به هیچ عنوان برای مشکلاتتون تو گوگل سرچ نزنید

حتی بالا پایین بودن یه ایتم خون ازمایش رو میزنه سرطان

من هربار رفتم تو گوگل سرچ زدم چندسال از عمرم کم شده از شدت استرسی که بهم وارد شد

در انتها پزشک گفته مشکلی نیست

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

سلام مامان مهرسا جاندختر من از وقتی نزدیک هفت سالش بود موهای زائد در اوردبردم دکتر ازمایش داد گفت خو ...

سلام ببخشید من هر بار آمدم سایت قفل بود

استرادیول ۱۶ ک خییییلی بالا قشنگ معلوم نیمه راه بلوغ

لک بینی ماهای اول با میکرولین طبیعی چون سطح هورمون هاش بالا بود یکم لک طبیعی که باشه

در حد ۲ ۳ سانتی قد کم داره ولی انشالله با درمان قدش حسابی رشد میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

درمورد آدنوم هم اصلا نگران نباش تازه میکرو یعنی خییلی کوچیک با دارو کنترل میشه. اینا اصلا سرطانی نیستن. خیلی ها این مشکل دارن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز