|
مشاهده متن کامل بحث +
1274362 بازدید
|
17385 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دخترم پیشونیش خیلی جوشمیزنه راستش چون سنش کمه خجالت میکشم وگرنه جوش طبیعیه تازه ده سالشم نشده شما راهکاری ندارید؟ بنظرتون برای میکرولین هست بعد از قطع امپول خوب میشه؟
دختر دوستم تو همین قد پریود شد الان 168 هست واقعا نمیدونم دلیلش چیه بعضیا خیلی بعد پریود قد میکشن
ببین مونده به سن استخونی طرف ۱۳ سالشه پریود میشه قدش ۱۵۴ هست یهو میبینی ۱۰ سانت رشدمیکنه بعدش شایدم بیشتر چرا. چون سن استخونی متناسب با سن بوده
اما داریم دختری که تو ۱۳ سال پریود میشه اما سن استخونی یکونیم سال بیشتره. خب این دختر نهایت نهایت ۵ اینا رشد کنه. البته اندازه هارو حدودی گفتما برای مثال
یه سوال دارم، هر چند چند بار سوال پرسیدم کسی جواب نداد دخترم هشت سال و سه ماهشه..الان تقریبا نزدیک ی ...
ببین عزیزم اینجا داشتیم موردی که سه سال زیر نظر دکتر غدد بودند و هربار دکتر گفته نه وقت پریود دخترت نیستو فلان اما یکهو دخترش پریود شده. توام یه فوق تخصص غدد اطفال ببر آزمایش هورمونی میده مشخص میشه