2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1051676 بازدید | 16109 پست

دختر من به خاطر تاخیر استخوانی و کوتاه بودن قدش سوما و دیفرلین رو شروع کرد و دکتر اصلا آزمایش هورمون رشد از ما نخواست ولی همش تاکید داره تا وقتی قد میکشه سوما رو نباید قطع کنید چون رشد متوقف یا خیلی خیلی کند میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم حس میکنم بچه هایی که توی کودکی مورد آزار و اذیت قرار میگیرن زودتر به بلوغ میرسن و تاثیر ...

نه بخاطر میکرو پلاستیک همه وسایل ها پلاستیک شده مخصوصا قمقمه ها شیشه های اب معدنی اینا بلوغ زودرس میاره

خودشناسی DNA plus
نه بخاطر میکرو پلاستیک همه وسایل ها پلاستیک شده مخصوصا قمقمه ها شیشه های اب معدنی اینا بلوغ زودرس می ...

نه من اصلا کاری با اون ندارم کلا دلایل مختلفی داره من فقط منظورم کسایی بود که مورد تعرض قرار گرفتن ممکنه تاثیر گذاشته باشه روشون

نه بخاطر میکرو پلاستیک همه وسایل ها پلاستیک شده مخصوصا قمقمه ها شیشه های اب معدنی اینا بلوغ زودرس می ...

همه این فکتورهایی که میگن جزو احتمالات هست. واقعا نمیشه گفت علت دقیقش چی هست

دختر من به خاطر تاخیر استخوانی و کوتاه بودن قدش سوما و دیفرلین رو شروع کرد و دکتر اصلا آزمایش هورمون ...

سلام عزیزم رفتم استوری که از دکتر گفته بودین رو دیدم گفتن که اگر کسی هورمون رشد نداره ادامه بده دختر من هورمون رشدش اوکی بود ینی اگر بخوام هر دو امپول رو با هم قطع کنم ممکنه رشد نکنه؟!