2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052451 بازدید | 16131 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بگم حس میکنم بچه هایی که توی کودکی مورد آزار و اذیت قرار میگیرن زودتر به بلوغ میرسن و تاثیر میزاره روشون درسته؟

من اصلا منظورم همه نیست و فقط این دسته از افرادی که توی بچگی مورد تجاوز قرار گرفتن منظورمه

یک عدد سوال... پس چرا میگن بعد پریود قد نمیکشن با اینکه من کلی قد کشیدم بعد پریود شدنم؟!

یادمه مامانم غصه میخورد من کوتاه موندم ولی من سه چار سال بعدش همش قد میکشیدم بطوری که همون مامان میگف بسه دیگه🤣

البته هیچ کدومش دس من نبود

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببخشید دوباره سوال میپرسم تو این دوسال که میکرولین میزدید سن استخوانی دخترتون ثابت موند ؟ یانه ؟ چقد ...

میکرولینتنها بله ولی این خانم سوماتروپین هم تزریق کرده که با این شرایط هم عالی بوده سناستخوانیش

میکرولینتنها بله ولی این خانم سوماتروپین هم تزریق کرده که با این شرایط هم عالی بوده سناستخوانیش

سوما باعث افزایش سن استخوانی نمیشه دختر منم دیفرلین و سوما ۲ سال تزریق کرد و الان چند ماهه که دیفرلین قطع کرده دکترش.ولی سن استخوانی تو این دو سال خیلی جزئی تغییر داشت واقعا تعجب کردم منم ولی پیغامشون رو دیدم که سن استخوانی از ده نیم شده ۱۳ فکر میکنم یا اولش اشتباه بوده تشخیص دکتر یا الان زیاد بهش گفتن ...دختر منم با ۱۳۷ شروع کرد درمان رو الان ۱۵۴ هست ..

سوما باعث افزایش سن استخوانی نمیشه دختر منم دیفرلین و سوما ۲ سال تزریق کرد و الان چند ماهه که دیفرلی ...

سلام ببخشید سن استخوانی دختر شما توی این دوسال که سوما زدین چقدر رفت جلو ؟ آخه دخترمنم تازه شروع کرده سوما ،،،حالا از این که سن استخوانی بالا بره میترسم ،،ممنون

سوما باعث افزایش سن استخوانی نمیشه دختر منم دیفرلین و سوما ۲ سال تزریق کرد و الان چند ماهه که دیفرلی ...

من واقعا نمیدونم دلیلش چیه ولی بعضیا با میکرولین یا دیفرلین سن استخوانی ثابت مونده ولی بعضیا نه