2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052451 بازدید | 16131 پست

دو سال دیفرلین و سوما تزریق داشت ولی الان چند ماهه که دیفرلین قطع کرده ..آخرین بار ماه گذشته قدش گرفتم و سن استخوانی هم سه ماه پیش چک کردم که با عکس سال یبلش تغییر آنچنانی نداشت

دو سال دیفرلین و سوما تزریق داشت ولی الان چند ماهه که دیفرلین قطع کرده ..آخرین بار ماه گذشته قدش گرف ...

من خودم راستش احساس میکردم میکرورلین رو دخترم تاثیر زیادی نداره اوایل چهار پنج ماه یه چیز دیگه میزدیم که اون عالی بود پیدا نشد بعد میکرورلین زدیم لکه بینی هم شد وسط که قطع شد اما سینه های دخترم همونطور برجسته موند

من دخترم ده سالگی بردم ۱۴۰۲ برا عکس گفت سن استخوانی ۱۱ ساله خودش منولد ۹۲ بهمنه یعنی یکسال بزرگتر حالا سه ماه پیش بردم خودش ۱۱.۵ بود ۱۲.۵ بود. انگار اون یکسال بیشتر همچنان وجود داشت

دکترش هم گفت بین ۱۲.۵ تا ۱۳. دیکه داره زمان رشدش کم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوما باعث افزایش سن استخوانی نمیشه دختر منم دیفرلین و سوما ۲ سال تزریق کرد و الان چند ماهه که دیفرلی ...

دکتر نگفتن تاچه زمانی سوما ادامه بده؟

دخترم یک سال ونیم سوما تزریق کرد ولی سه ماه هست قطع کرده با قد 152 هنوزم پریود نشده

بچه ها کسی میدونه از سن استخوانی 12تا14چندسانت رشد قدی وجودداره؟تواین دوسال به نظرتون دخترم چقدر رشد میکنه؟الان 12سال تمام قدش 149 ؟توسن 11سال و7ماه جوانه سینه زد موهای زیربغل نداره مثل پرزولی قسمت پایین پررنگ شدن؟سن استخوانیشم هم دکترشگفت مطابق باسن .پدرش161مادر168

تورو خدا هرکس هرچی میدونه بگه خیلی برایش ناراحتم دارم دق میکنم فکرمیکنم مرحله دو بلوغ باشه دخترای هم سن تو فامیل همه بالای 150هستن خیلی برایش ناراحتم استخوان بندیش ضعیفه وزنش هم 37یا38

دکتر به من گفت تا وقتی قد میکشه باید سوما رو تزریق کرد چون بدن دیگه خودش هورمون رشد نمیسازه فعلا و هر کس سوما رو شروع کرده باید ادامه بده مگر دیگه نخواد بچش قد بکشه مثلا زیادی بلند شده حتی امشب یه پیت هم دیدم گذاشته تو اینستا در این مورد