2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052451 بازدید | 16131 پست
سلام عزیزم ،،موقع شروع هورمون رشد سن استخوانی چند بود ؟ الان چند هست ؟ کمبود هورمون رشد داشت یا همر ...

عزیزم موقع شروع دهو نیم الان حدودا ۱۲.۵ تا ۱۳.

احتمالا کم بوده چون آزمایش هورمون رشد گرفت و اینکه بخاطر ازمایشای هورمونی دکتر گفت زود پریود میشه

دکتر میکرورلین دختر من رو از دوماه پیش قطع کرده هر ۲۳ روز میزدم من اما هورمون رشد رو تا الان ادامه د ...

عزیزم قدش که عالیه پریودم بشه باز به ۱۶۰ میرسه و اینکه فعلا پریود نمیشه حدود هشت نه ماه دیگه میشه ..دخترت چند سالشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قدش که عالیه پریودم بشه باز به ۱۶۰ میرسه و اینکه فعلا پریود نمیشه حدود هشت نه ماه دیگه میشه .. ...

متولد بهمن ۹۲

الان دوماهه میکرورلین قطع کردم هنوز ۱۲ نشده اما سن استخوانی نزدیک ۱۳

متولد بهمن ۹۲الان دوماهه میکرورلین قطع کردم هنوز ۱۲ نشده اما سن استخوانی نزدیک ۱۳

وزنش زیاده نسبت به قدش دکترش گفت برا قد ۱۵۴ تو سن بلوغ باید بین ۴۰ تا ۴۴ میشد ولی دخترم ۴۸ شده وزن اضافه کرده

عزیزم موقع شروع دهو نیم الان حدودا ۱۲.۵ تا ۱۳. احتمالا کم بوده چون آزمایش هورمون رشد گرفت و اینکه ب ...

تو دو سال ماشالله خیلی خوب قد کشیده

زمانی که امپول توقف بلوغ زدی بلوغش تو چه مرحله ای بود یعنی تازه جوانه سینه داشت

ببخشید اینقد سوال میپرسم چون شما دو سه ساله تو این مسیری

ما تازه اول راهیم و هزار سوال

سنش خوبه اشکال نداره شاید تا چند ماه اصلا پریود نشدسعی کن بهش استرس ندی الان خودش بیشتر شما ترسیده

برا قدش نگرانم...امیدواربودم بالا 150پریودبشه... اره گفتم اشکال نداره کم کم میخوای پریود بشی نباید بترسی.... خودم استرسم ازاون بیشتره خخخخخ

تو دو سال ماشالله خیلی خوب قد کشیدهزمانی که امپول توقف بلوغ زدی بلوغش تو چه مرحله ای بود یعنی تازه ج ...

بله عزیزم سینه جوانه زده بود برجسته بود موهاش چرب میشد

نه دختر من ورزش نمیکرد شبا هم زود نمیخابید وگرنه تو این ۲ سال باید ۲۴ سانت رشد میکردتنبلی کرد

بله عزیزم سینه جوانه زده بود برجسته بود موهاش چرب میشد نه دختر من ورزش نمیکرد شبا هم زود نمیخابید وگ ...

دختر من ۹ سالشه قدش ۱۲۸ جوانه سینه داره سه ماهه امپول میزنه نمیدونم هورمون رشد میخاد یا نه

عزیزم موقع شروع دهو نیم الان حدودا ۱۲.۵ تا ۱۳. احتمالا کم بوده چون آزمایش هورمون رشد گرفت و اینکه ب ...

ببخشید دوباره سوال میپرسم تو این دوسال که میکرولین میزدید سن استخوانی دخترتون ثابت موند ؟ یانه ؟ چقدر بالاتر فت ؟ آخه میگن میکرولین میزنن سن استخوانی ثابت میمونه یا خیلی کم بالا میره ؟ ممنون

عزیزم قدش که عالیه پریودم بشه باز به ۱۶۰ میرسه و اینکه فعلا پریود نمیشه حدود هشت نه ماه دیگه میشه .. ...

سلام گلم شبت بخیر من خیلی سرم شلوغ شده وقت نمی کنم بیام نی نی سایت ...خوبی خودت ؟ گفتم جویا بشم از دخترت ...دخترت ک شکر خدا هنوز پریود نشده؟ دختر منم نه فعلا ...امیدوارم ۱۱ و نیم سالگی بشن لااقل ....راستی قد دخترت الان چنده؟؟.