2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005292 بازدید | 15336 پست
سلام عزیزم قربونت برم .‌اره باید ید درمانی کنم دوماه دیگه ..شکر خدا روحیم خیلی خوب شده دکتر گفت اصلا ...

خدا رو شکر تنت همیشه سلامت باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم عزیزم تو کتاب بود درست و غلطش رو نمی‌دونم بهرحال همش در حد احتمالات

مرسی عزیزم 

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام عزیزم قربونت برم .‌اره باید ید درمانی کنم دوماه دیگه ..شکر خدا روحیم خیلی خوب شده دکتر گفت اصلا ...

عزیزم دوست منم داشت. چندسال پیش عمل کرد. الآن اصلا یادش نیست. انشالله زودتر سلامتیت رو بدست میاری

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

چت جی پی تی و ول کن الکی همش... من عکس قدیمی مهرسا ۴ بار پشت سر هم هر شب بهش دادم. یبار گفت ۱۰.۵ یبا ...

چت جی پی تی به منم میگه قد نهایی دخترت بین ۱۴۶ تا ۱۴۸ میشه

اصلا خواب و خوراکو گرفته عزیزم

مامان مهرسا  جون منم خیلی نگرانم. 

خیلی میترسم دیفرلین اثر نکنه چون یه بار پریود شده

یعنی ممکنه اصلا اثر نکنه؟🥺

مامان مهرسا جان شما یادته چند وقت بعد از قطع میکرولین علایم بلوغ مهرسا مثلا حساس شدن سینه ها و بزرگ شدنشون و...ظاهر شد ؟ دخترم آخرین تزریقش اول مرداد بود البته ۳ ماهه و قرار بود ۲۰ مهر دوباره تزریق کنه که دکتر گفت کافیه چون رشد قدیش افتضاح شده بود .فعلا که هیچ علائمی از قطع امپول نداره از زندگی هم پرسیدم با اینکه تابستون امپول دخترش قطع کرده هنوز علایم سراغش نیومده و فرقی نکرده به نظرت کی یکم سرعت رشدی بالا تر میره و علایم شروع میشه؟

دخترتون طی تزریق چقدر رشد کرد.ایا استپ هم داشت بین تزریقاش

دختر من همزمان هم ضد بلوغ و هم هورمون رشد  شروع کرد در شرایطی که ۶ یا ۷ ماه از جوانه سینه گذشته بود و سرعت رشدش بیشتر شده بود در این شرایط سال اول ۹ سانت و سال دوم ۵ سانت قد کشید که دکترش میگفت عالیه خیلی ها سال دوم ۳ سانت قد میکشن بعضی ها کمتر ولی دیگه ضد بلوغ قطع کرد چون ۶ ماه آخر تقریبا استپ قدی شده بود مثل دختر زندگی جان و این طبیعی هست

خدا سلامتی میده عزیزم.نگران نباش.فقط یه مدت یه چالش داری و بعدش رفع میشه .تو این مدت به آرامشت فکر کن .چون اون مهمتره.مریضی به هر حال درمان میشه