|
مشاهده متن کامل بحث +
1005292 بازدید
|
15336 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
مامان مهرسا جان شما یادته چند وقت بعد از قطع میکرولین علایم بلوغ مهرسا مثلا حساس شدن سینه ها و بزرگ شدنشون و...ظاهر شد ؟ دخترم آخرین تزریقش اول مرداد بود البته ۳ ماهه و قرار بود ۲۰ مهر دوباره تزریق کنه که دکتر گفت کافیه چون رشد قدیش افتضاح شده بود .فعلا که هیچ علائمی از قطع امپول نداره از زندگی هم پرسیدم با اینکه تابستون امپول دخترش قطع کرده هنوز علایم سراغش نیومده و فرقی نکرده به نظرت کی یکم سرعت رشدی بالا تر میره و علایم شروع میشه؟
دخترتون طی تزریق چقدر رشد کرد.ایا استپ هم داشت بین تزریقاش
دختر من همزمان هم ضد بلوغ و هم هورمون رشد شروع کرد در شرایطی که ۶ یا ۷ ماه از جوانه سینه گذشته بود و سرعت رشدش بیشتر شده بود در این شرایط سال اول ۹ سانت و سال دوم ۵ سانت قد کشید که دکترش میگفت عالیه خیلی ها سال دوم ۳ سانت قد میکشن بعضی ها کمتر ولی دیگه ضد بلوغ قطع کرد چون ۶ ماه آخر تقریبا استپ قدی شده بود مثل دختر زندگی جان و این طبیعی هست