2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004033 بازدید | 15299 پست
بخدا اشتباه میکنید می‌دونم سخته می‌دونم نمیتونی ولی تلاش کن منی که سه ساله شبو روزم استرس و گریه برا ...

سلام عزیزم خوبی؟؟

باید ید درمانی کنی؟؟  انشالله که زودتر حالت خوب میشه 

بخاطر رها باید خیلی قوی باشی  بیشتر مواظب خودت باشی 

روحیه ت و حفظ کنی . انشالله که صد سال سایه ت بالا سرش باشه .مامان مهربون و دلسوز🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برای دختر من هم بخیر نگذاشته‌ هنوز خیلی نگرانم امیدوارم ۱۰ سانت دیگه بکشه چون میانگین قد من و پدرش ۱ ...

سن استخوانی ش خیلی پایین به نظرم ۱۱ سال. قد بچها هم از ۱۰ تا ۱۲.۵ جهش رشد خیلی خوبی داره

امسال  یه رشد خیلی خوبی داره انشالله. قد خودشم خوبه  حتما بالا ۱۶۵ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن استخوانی ش خیلی پایین به نظرم ۱۱ سال. قد بچها هم از ۱۰ تا ۱۲.۵ جهش رشد خیلی خوبی دارهامسال یه رش ...

مامان مهرسا خدا خیرت بده کلی امیدوارم کردی دکتر گقت  عکس استخوانیش خیلی خوبه حدود ۱۱/۵ الان گفتی ۱۱ واقعا خوشحال شدم چون به chat gpt میدم میگه نزدیک ۱۲ و هی میگه حداقل ۴ متوسط ۶ و حداکثر ۱۰ سانت در شرایط ایده آل قد میکشه خوب منم نگران میشدم که شاید شانس ما همون حداقل فقط رشد کنه

من واریو پپتیل میزنم و طی یک سال ۶ ماه رشد کرد که الان خیلی نگران یکی میگه ۱۱ سال استخوانی یکی میگه ...

عزیزم دخترت با ۱۳۸ شروع کرد الان قدش چقدره ؟ سن استخوانی هم مثل شرایط من داری حدودا

مامان مهرسا خدا خیرت بده کلی امیدوارم کردی دکتر گقت عکس استخوانیش خیلی خوبه حدود ۱۱/۵ الان گفتی ۱۱ ...

چت جی پی تی و ول کن الکی همش... من عکس قدیمی مهرسا ۴ بار پشت سر هم هر شب بهش دادم. یبار گفت ۱۰.۵ یبار ۱۲ یبار ۱۳  و ۱۴ 

هربار هم میگه قد فقط ۵ ۶ سانت رشد میکنه 

ولی تو ۹ ماه فقط ۵ سانت رشد کرده

من از وقتی میکرولین قطع کرد تا الان ۱۴ سانت قد کشیده. سن استخوانی دخترت هم تقریبا مث مهرسا منه که آمپول و قطع کردم

حتما قدش بلند میشه 

سلام عزیزم خوبی؟؟باید ید درمانی کنی؟؟ انشالله که زودتر حالت خوب میشه بخاطر رها باید خیلی قوی باشی ...

سلام عزیزم قربونت برم .‌اره باید ید درمانی کنم دوماه دیگه ..شکر خدا روحیم خیلی خوب شده دکتر گفت اصلا نگران نباش این مریضی مرگ و میر نداره و خوب میشی..ممنونم ازت عزیزم انشالله شما هم همیشه سلامت باشید 

دیفرلین سال اول جلوی جهش رو‌نمیگیره

از کجا متوحه بشیم بچه جهش قدیش شروع شده؟

دختر من با قد ۱۳۳ تیرماه، الان بلندتر شده احتمالا و وزن ۳۴

سن استخوانی بین ۹ و ده..

سن تقویمی ۸سالو ۵ماه تقریبا

امروز سنو داد تخمدانش اندازه فرد ۹ساله ولی رحمش با سن تقویمی یکی بود..

یعنی جهش رشدش کی هست؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

بخدا اشتباه میکنید می‌دونم سخته می‌دونم نمیتونی ولی تلاش کن منی که سه ساله شبو روزم استرس و گریه برا ...

ان شاءالله خدا کمکت میکنه.. تروخدا الان دیگ به خودت استرس نده

سخته.. ولی ان شاءالله تهش به خوشی میشه و حالت خوب میشه و سایه ات ۱۲۰ سال سالمو سلامت بالاسردخترت باشه

توکل کن بخدا و انرژی مثبت بفرست.. 

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام عزیزم قربونت برم .‌اره باید ید درمانی کنم دوماه دیگه ..شکر خدا روحیم خیلی خوب شده دکتر گفت اصلا ...

عزیزم سلام،از روزی گفتی مریضی ب یادتم وبرات دعامیکنم وسعی میکنم هر روز برات صلوات بفرستم،ان شاالله خیلی زود سلامتی کاملت رو ب دست میاری،ودخترت زیر سایه خودت بزرگ میشه وعروس میشه،مطمئنم کاملا خوب میشه ،عزیزم تونستی به نیت شهید نوید صفری زیارت عاشوار بخون