2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 932837 بازدید | 14174 پست
دكتر به دختر من امپول ٢٨ روزي يكبار داده اما من نميخوام براش بزنم تا اول يه دكتر ديگه ويزيتش كنه. نو ...

عزیزم طبق نظراتی که من تو این تاپیک خوندم وقتی آمپول رو شروع کردی دیگه نمیشه قطع کنی، خوب نیست.. پس اگه شک داری و نوبت دکتر گرفتی صبر کن ببین اون یکی دکتر هم چی میگه..تو این یک ماه اتفاق خاصی نمیفته..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان. یه معضلی شده برامون از اون لحاظ که هلال احمر بهمون به تعدادی که دکتر نوشته نمیده، یک دونه کمتر ...

سلام عزیزم شما کدوم استالین و کدوم دکتر میبرین 

دکتر دختر منم گفته هر ۲۳ روز بزنم میکرورلین رو

سلاممن دخترم سن استخوانیش ۱۱ بود قدش ۱۴۲ بود الان فعلا ۱۶۱به نظرم دختر شما ک سن ش تو ۱۱ (۱۴۷) ممکن ...

سلام عزیزم ، من حس میکنم دختر شما اون جهش قد قبل از بلوغ رو چون نداشته وقتی آمپول ضد بلوغ رو شروع کردید آروم آروم قدش رشد کرده و خیلی به موقع آمپول و شروع کردید ولی من دخترم طی ۵ ماه یهو ۷ سانت رشد کرد و شد ۱۴۷ و نظر دکتر غدد این بود که جهش قدی شو رفته برای همین ممکنه دیگه خیلی رشد نکنه البته اون میگفت ضد بلوغ بزنی پریود میشه که خداروشکر نشد و همه چیز خوب پیش رفت قدش هم دو سانت افزایش داشته ، من فکر میکنم شرایط دخترامون یکی باشه فقط شما زودتر چون آمپول و شروع کردید اون جهش قدی و تجربه نکرد دخترتون به جاش آهسته و طبیعی رشد کرده

الان ده سال و ده ماه قدش ۱۵۰ یا۱۵۱ نه پریود نشده یک ماهه امپولش رو قطع کردم

قدش تو اين مدت كه امپول زدين رشدش چطور بوده؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
حالا جالبه برادرزاده م ازمایش هورمونیش خوب بودسونو هم زده بود رحم و‌تخمدان درحالت نوزادیفقط بخاطر جو ...

سلام عزیزم منم دخترم آزمایش خوبعغ ،سن استخوانی هم عقب تر هست

ولی یکم بوی عرق داره و یه دکتر گفت انکار سینه میخواد جوانه بزنه

تازه شش سالش شده 

ممکنه با آزمایش نرمال بلوغش شروع بشه ؟

با یه دکتر دیگه آنلاین ویزیت شد، گفت اصلا نشونه بلوغ نداره ولی معاینه که نکرد

سلام عزیزم ، من حس میکنم دختر شما اون جهش قد قبل از بلوغ رو چون نداشته وقتی آمپول ضد بلوغ رو شروع کر ...

نه اتفاقا دختر من جهش رشدش از جوانه زدن سینه شروع شد.  دقیقا یادم از ۹ سالگی پنج ماه بعد ک آمپول شروع کردم ماهی ۱ سانت رشد می‌کرد ک من دیگه میکرولین شروع کردم

توو۵ ماه  ۵ سانت 

سال قبل ش هم ۹ سانت رشد کرده بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم منم دخترم آزمایش خوبعغ ،سن استخوانی هم عقب تر هستولی یکم بوی عرق داره و یه دکتر گفت انکار ...

سلام عزیزم

برادرزاده م ازمایش و سونوش نرمال بود اما بلوغش شروع شده بود

تاجایی که متوجه شدم اولین فاکتور رو جوانه سینه حساب میکنن