2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 928931 بازدید | 14150 پست
نه اتفاقا دختر من جهش رشدش از جوانه زدن سینه شروع شد. دقیقا یادم از ۹ سالگی پنج ماه بعد ک آمپول شرو ...

عزیزم الان که ادلیا ۱۰ سال و ۴ ماهشه و‌به نظر دکتر هنوز بلوغ شروع نشده

با این اختلاف سن استخوانی

جهش قدش کی شروع میشه

دکتر ‌گفت الان دیگه سر نظریه ی اولی نیستم و ممکنه همه چی تغییر کنه

بنظرت هنوزم نهایت ۱۵۵ بشه

الان ۱۴۰ هست قدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی که دکتر گفته ۱۰ سانت بزار روش میشه قدش

واااای یعنی میشه🥺🥺

نمیدونی بچه م چقدر ضعیف شده

زیرچشمش گود افتاده

الهی بمیرم خودمو نمیبخشم

خیلی سرزنشش کردم ورزش نمیکنی حداقل هله هوله نخور

دیگه هیچی نمیخوره یک ساله وزنش بالا نرفته هیچ ۶۰۰ گرم کمترم شده

هرکی میبینه میگه ببر ازمایش بده چرا انقدر لاغر شده زیرچشمش گود شده😔😔

خودمو نمیبخشم😔

واااای یعنی میشه🥺🥺نمیدونی بچه م چقدر ضعیف شدهزیرچشمش گود افتادهالهی بمیرم خودمو نمیبخشمخیلی سرزنشش ...

عزیزمممم ..والا دختر من هرچی بگم کار خودشو می‌کنه 😂😂اره عزیزم چرا نشه مطعمن باش قدش کوتاه نمی‌مونه ..جهش قدیش مونده ..ولا من به سن استخوانی اعتقاد ندارم دیگه،😂

عزیزم الان که ادلیا ۱۰ سال و ۴ ماهشه و‌به نظر دکتر هنوز بلوغ شروع نشدهبا این اختلاف سن استخوانیجهش ق ...

خواهر شوهرم پرستار ولیدچون خودش دختر داره خیلی اطلاعات ش بالا.. بهش گفتم که دوستم دخترش سن استخوانیش بالا ولی هنوز بلوغ ش شروع نشده فقط مو راند داره

میگه بخاطر ادرنارک  که همون آندروژن که از غدد فوق کلیوی 

علامت هم مو درآوردن.. هیچ ربطی به بلوع نداره درمانی هم نداره

فقط موقعی دکتر درمان شروع میکنه که روی بلوغ تاثیر بزاره. چون هنوز سینه ش جوانه نزده نمیتونه امپولوبزنه.  اگ بزنه هم هیچ تاثیری نداره براش 

بهترین کار ورزش کردن ک هورمون مردانه سرکوب میکنه لاغر شدن و تا میتونه رژیم قند مصنوعی بگیره ک صفحات ش زود بسته نشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خیلی عالی مرسی ازت که اینقدر به من دلگرمی میدی🫂💝

قزبونت عزیزم  .. قدش و نگرفتی دیگه؟؟ از مهرماه به بعد رشدش خوب میشه

عزیزم الان که ادلیا ۱۰ سال و ۴ ماهشه و‌به نظر دکتر هنوز بلوغ شروع نشدهبا این اختلاف سن استخوانیجهش ق ...

اها اینم یادم رفت بگم.. تا حالا آزمایش lh  fsh  ازش گرفتی؟؟

ی موقع هایی بلوع پنهان  یعنی بلوغ شروع شده ولی هنوز ب مرحله جوانه زدن سینه نرسیده 

بخاطر این اختلاف سن ک داره اگ بلوع ش شروع شده زودتر درمان شروع کن ک انشالله رشدش شروع بشه

اخرین عکس ک گرفتی فکر کنم برا پارسال درست؟؟ شاید هنوز سن استخوانیش همون ۱۲ مونده باشه چون وزنش هم کنترل شده

اخرین عکس ک گرفتی فکر کنم برا پارسال درست؟؟ شاید هنوز سن استخوانیش همون ۱۲ مونده باشه چون وزنش هم کن ...

سلام مامان مهرسا جون اگر یادت باشه من هشت سال و نیمی مهرسا با اصرار خودم عکس مچ دست گرفتم که کاملا با سن تقویمی یکی بود الان دخترم از ده سال و هشت ماهگی جوانه سینه اش دراومده الان که ده سال و ده ماهه هست قدش ۱۴۳ هست البته یکم قدش رشد داشته چون اول تابستون براش شلوار راحتی خریدم الان کوتاه تر شده به نظرتون قدش خوبه تازه افتاده تو پروسه بلوغ پزشک اطفال بردم فقط مکمل داد گفت همین ها را استفاده کنه که اگر کمبود ویتامینی هم داشته باشه برای بلوغ کم نیاره شهر ما متخصص غدد اطفال نداره متاسفانه

اها اینم یادم رفت بگم.. تا حالا آزمایش lh fsh ازش گرفتی؟؟ی موقع هایی بلوع پنهان یعنی بلوغ شروع شد ...

اره دوبار دکتر براش نوشته

۸ سالگی

و۹/۵ سالگی

نرمال بودن

حتی بخاطر موهای زایدش ازمایشات تخصصی تستسترون رو هم داد اگر خاطرت باشه

الان با این وجود بنطرت قد نهایی ادلیا همون ۱۵۵ میشه؟