2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924294 بازدید | 13971 پست

و اینم بگم که یه دکتر غدد کاملا نا امیدم کرد و گفت دیگه برای تزریق دیره و اگه تزریق کنی پریود میشه و کلا گفت قد دخترت بیشتر از دو سانت رشد نمیکنه ولی دکتر خودش که از ۸ سالگی بردم گفت نه اینطور نیست و ولی نگفت حدودی چقدر میشه ، دکتر طالع بردم بدون ضد بلوغ گفت ۱۵۷ میشه و میگفت ضد بلوغ فایده نداره در نهایت من تزریق کردم چون به نظرم ۹ سالگی برای پریودی خیلی سن کمیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من دقیق یادم نیست اولین علایم رو ولی از آخرای ۷ سالگی پرخاشگر و حساس و بوی زیر بغل و چرب شدن ک ...

سلام،ممنون که تجربه اتون رو گفتید،ببخشید۸۴ روز یکبار یعنی روزی که زده شده رو هم حساب میکنید یا فاصله بین دو تزریق ۸۴ روز؟

اریاستوده ی مدت مریض جدید نمیگرفت،الان میگیره ولی ی خورده وقت اولیه رو سخت میده،اینکه به دکترخودش اع ...

ممنونم حدود سه ماه تماس میگرفتم اصلا جواب نمیدا‌د

دکتر دخترام شادی نوربخش که متخصص تغذیه و کودکانه مینونم بگم بهترین متخصص تهرانه

چندتا از بازیگرا مثل ارسطو پایتخت هم بچه هاشون مریضه نوربخشه

گفت یا اریا ستوده یا مرجان شکیبا

ستوده رو هرچی تماس گرفتم موفق نشدم

شکیبا هم وقتش خیلی طولانی بود اماناچار صبر کردم

واقعااااا قبولش دارم

چون بیگدار به اب نمیزنه

دختر برادرم تا معاینه کرد گفت باید ضدبلوغ شروع بشه سریع

اما من ۱ ساله میرم و میام هر ۳ ماه

عزیزم مبارکش باشه .. می‌تونه خودشو جمع و جور کنه؟؟ قدش چنده

خوبه

من حتی گذاشتن پد هم بهش یاد داده بودم

یه کم حالا استرس داره دیشب رفتیم بیرون هی میگفت من رو از پشت نگاه کن لباسم بد نباشه که اونم به مرور یاد میگیره چه جور خودش رو جمع کنه

قدش ۱۵۶ هست 

من خودم هم بعد پریود قد کشیدم و اصلا نگران این موضوع نیستم الانم میره کلاس تکواندو و فعالیت داره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عزیزم وقتی سینش جوانه زده مگه میشه پریود بشه ؟ کاش یه دکتر دیگه هم ببرید

دکترش خیلی خوبه

ولی دکترقبلیشم دکتر خیلی معروف و خوبی بود اونم گفت باید تحت نظر باشه فعلا درمان لازم نیست تا سینه جوانه بزنه

پریروز از دکترش پرسیدم مشخص میشه کی پریود میشه گفت سینه باید جوانه بزنه بعد ولی مدت زمانش بعد جوانه زدن اصلا مشخص نیست

بهش گفتم اینکه روی امپول های ضدبلوغ زدن بالای سن ۱۲ سال استخوانی تاثیر نداره درسته

الان سن استخوانی دخترم اگر نسبت به سال گذشته ۱ سال بیشتر شده باشه

میشه ۱۳ 

گفت نه ارتباطی اصلا نداره

ولی ما تا سینه جوانه نزنه کاری نمیتونیم بکنیم

اینم گفت گاهی سن استخوانی ممکنه با عملکرد داخلی بدن متفاوت باشه و بهم مرتبط نباشه

فکر کنم ادلیا یک مورد خاص باشه در کل

توکل بخدا انشالله که سلامت باشن تمام دختران عزیز این تاپیک

ممنونم حدود سه ماه تماس میگرفتم اصلا جواب نمیدا‌ددکتر دخترام شادی نوربخش که متخصص تغذیه و کودکانه می ...

عزیزم ان شاالله بهترین نتیجه رو میگیری،من دوتا شماره از اریا ستوده دارم برات میذارم

۸۸۴۹۲۶۵۹

۸۸۴۹۲۰۶۸

دکترش خیلی خوبهولی دکترقبلیشم دکتر خیلی معروف و خوبی بود اونم گفت باید تحت نظر باشه فعلا درمان لازم ...

نگران نباش،البته دختر منم ۳سال تحت نظر بود و وقتی ازمایش هورمونی  شروع بلوغ رو نشون داد وسن استخوانم رفت بالا امپول رو شروع کرد،قبل از ان باحالی که بوی عرق وموی زائد وجوش صورت وچربی سر رو داشت دکتر میگفت بلوغ نیست،چون ازمایشش خوب بود،بعدم ازمایش بعدی که هورمون ها رفت بالا سینه اش رو چک کرد وگفت هنوز نرمه وچربی هست وامپول رو شروع کرد،گفت چون هم ازمایش نشون میده بلوغ شروع شده وسن استخوانم بالا رفته،البته تپل هست وسینه اش چربی داره

ممنونم حدود سه ماه تماس میگرفتم اصلا جواب نمیدا‌ددکتر دخترام شادی نوربخش که متخصص تغذیه و کودکانه می ...

البته اریا ستوده رو اگه بتونی اول وقت بری شاید بین وقت بپذیره،ولی مطمئن نیستم،من چند هفته پیش با این شماره ها تماس گرفتم جواب داد،میخوای ی زنگ بزن شاید جواب داد