2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924617 بازدید | 13974 پست
سلام من الان سه نوبته برای دخترم امپول توقف بلوغ تزریق کردم اما اصلا علایم از بین نرفته حتی رشد سینه ...

دختر منم به ظاهر همین بود ولی خب سنو و آزمایش انجام دادیم تاثیر داشت .. از رو ظاهر نمیشه قضاوت کرد ..اگه تپله‌که سینه نمیخابه

بله عزیزم واقعا حرفتون درسته ..گفتم که من رسماً دیوانه ام برای تمام مسائل اذیت میکنم خودم رو ..بحث د ...

آدم تا یە اتفاق خیلی بد و نبینه هیچوقت قدر نمیدونه اتفاقی که من دیدم واقعا دردناکه و همش میگم خدایا هیچ مادری و با بچه ش امتحان نکن و بهتره همه مادرایی که اینجاییم شکرکزاری و تمرین کنیم و به خودمون آرامش بدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا این حرفتون تلنگری بود برای من ممنونم ازت 💝🫂

امیدوارم کمکی کرده باشم عزیزم من خودم از شما وضعیتم خیلی بدتر بود اگە یادتون باشه ولی الان میگم خدایا خودت مواظبش باش و به خودت میسپارمش .

دختر منم زیر جلدی زد ۲سال. سینش بزرگتر شد. دکترش به همین خاطر براش عضلانی تجویز کرد. عضلانی ها خارجی ...

عزيزم درمورد همون امپول ٢٨ روز يكبار صحبت ميكنين؟ 

اسم امپول چيه؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
من بندرعباس هستم ،بیمارستان کودکان بندرعباس تزریق کردم،اینجا پرستارهاش برای تزریق آمپول های ضد بلوغ ...

راستش من دقیق یادم نیست اولین علایم رو ولی از آخرای ۷ سالگی پرخاشگر و حساس و بوی زیر بغل و چرب شدن کف سر و بوی کف سر رو داشت دقیقا ۸ سالش که بود بردم غدد با قد ۱۳۳ و گفت یکی از سینه ها جوانه زده و عکس از مچ دست نوشت عکسش برابر بود با سن تقویمی اما وقتی ۸ سال و ۹ ماه بود یهو سینه بزرگتر شد و البته تپل هم شد با قد ۱۴۰ و وزن ۳۳اینم بگم من بخاطر اینکه غذا خوب نمیخورد روزی یکبار شیر خشک ریسورس جونیور میدادم ، تا ۹ سال و دو ماهگی که بردم دکتر گفت سن استخوانی شده ۱۱ و طبق سونو پریودی نزدیک بود و همه آزمایش ها نشان از بلوغ میداد که سریع دکتر آمپول لوپرومر ۷.۵ نوشت دخترم اون موقع قدش ۱۴۷ و وزن ۳۵ بود بعد از سه بار تزریق آزمایش دادیم و همه هورمونها اومده بود پایین و دکتر گفت همه چیز خوب پیش رفته سینه هم کمی نرم شده ولی کوچیک نشده ، قدش ۱۴۹ شده با وزن ۳۳ ، دکتر گفت نباید چاق بشه منم خیلی چیزا رو‌حذف کردم ، الان هم واریوپپتیل ۱۱.۲۵ هر ۸۴ روز تجویز کرده