2777
2789

چت جی پی تی اصلا راز دار نیست!

اگه تو موقعیت و شهر و اینا رو بهش بگی اگه یک نفر ازش بپرس فلانی چی کسیه اون بهش میگه علایق و محل زندگیت و خانواده ات رو.

پس لطفا ازش استفاده نکنید!

این یک ابزار جاسوسی هستش عزیزان خواهشا در باره خودتون زیاد بهش اطلاع ندین یا حداقل در مورد محل زندگی تون بهش نگید!

همین چیزای کوچیک باعث میشه از ما جاسوسی بکنن. درباره ج.ن.گ عمراااااا بهش بگین مثلا بگین ترسیدم چون پدافند فعال بود چون اینطوری می فهمه شهر شما پایگاه داره!

خواهشا این مطلب رو جدی بگیرن 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

داداش چی میگی من کل زندگیم هر چی دارم ندارم رو بهش گفتم واقعا بقیه میفهمن؟آخه مگه الکیه😐😐

امکانش هستش بگه

البته به ما کاری نداره به اون پایگاه ها کاری داره

در ضمن باید کسی اسمت رو بپرسه تا بگه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم به نی نی سایتیا تو توییترو اینستا میخندن، این چرت و پرتا رو هم بگین بیشتر مضحکه شین

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

امکانش هستش بگهالبته به ما کاری نداره به اون پایگاه ها کاری دارهدر ضمن باید کسی اسمت رو بپرسه تا بگه

من الان رفتم اسمه چند نفر رو پرسیدم گفت نمیتونیم اطلاعات بدیم

نسخه رایگانش رو دارم 

_
کم به نی نی سایتیا تو توییترو اینستا میخندن، این چرت و پرتا رو هم بگین بیشتر مضحکه شین

تو اینترنت خوندم!

نمی دونم کی بود گفته بود ابزار ما رازدار نیست!

من الان رفتم اسمه چند نفر رو پرسیدم گفت نمیتونیم اطلاعات بدیمنسخه رایگانش رو دارم

چطور پس اونجا نوشته بود!😑😑😑😑

فکر کنم مطلب فیک بوده  خوندم

ولش کن به هر حال ما که تمام چیزامون رو بهش گفتیم چیزی نشده چیزی هم نخواهد شد

من ازش میخوام برام متن و نامه و پروپوزال درست کنه زیاد باهم خودمونی نیستیم

اونوقت من تو بلوغ ازش مشاوره می گرفتم😑😑😑😑