2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 924600 بازدید | 13973 پست
پس چرا من الان تو گوگل نظر چنتا دکتر رو خوندم از چت جی پی تی پرسیدم کلی گشتم همه جا گفتن زینک ربطی ب ...

ببینید منم دخترم تا زیر ۶ سال 

سالی دو دوره زینک میخورد

دکترش میداد چون سیستم دفاعی بدنش به شدت ضعیف بود

من فکر میکنم بی تاثیر نبوده تو اختلاف سن استخوانی بالاش با سن تقویمی

و‌همینطور دراومدن موهای زائدش تو سن پایین

سلام دوستای عزیزم امروز بردم آمپول دخترم رو زدم خدا رو هزار مرتبه شکر موقع تزریق اصلا درد نداشت ولی ...

سلام،خداروشکر،ان شاالله سلامت باشه وتندرست،نگران نباش ی خورده درد تو امپول عضلانی طبیعی هست،فقط با این امپول ها باید حتما لبنیات کم چرب(به خصوص شیر) وشربت کلسیم بخوره که پوکی استخوان نگیره،شربت کلسیم هم با معده پر بخوره همراه یک لیوان اب وبعدش نخوابه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید منم دخترم تا زیر ۶ سال سالی دو دوره زینک میخورددکترش میداد چون سیستم دفاعی بدنش به شدت ضعیف ب ...

سلام،دختر منم زیر ۴سال خیلی زینک دادم بعد ی دکتر فوق تخصص بهم گفت نده بلوغ زود رس میاره،قطع کردم ولی بلوغ زود رسم گرفت فک کنم ان زینک ها تاثیر داشت

دقیقابرام سواله پس چرا انقدر راحت تجویز میکنن برای بچه ها

اره متاسفانه اطفال ها راحت میدن، ولی فوق تخصص ها میگن خوب نیست ونهایت یک دوره در سال بچه میتونه بخوره،من دیگه به این یکی دخترم که کوچیکه اصلا ندادم

قدش نمیدونم مادرشم نمیدونه ماشالله هنر سانت زدن تو خونه رو هم نداره دغدغه قد همه ی اینا رو فقط من دا ...

بخدا به این مامانای بیخیال حسودیم میشه خوش بحالشون ..بقران قسم این چند روز چنان فشاری رو مغزم بوده از بس فکرو خیال میکنم .چند بار زد به سرم خودمو خلاص کنم 

سلام عزیزم میشه بگید کدوم بیمارستان کودکان بردید ، دکتر غدد به دختر منم لوپرومر ۷.۵ داده بود این ماه ...

من بندرعباس هستم ،بیمارستان کودکان بندرعباس تزریق کردم،اینجا پرستارهاش برای تزریق آمپول های ضد بلوغ دوره دیدن

میتونم بپرسم دختر شما چند سالشه و چه علایمی داشت که درمان رو شروع کردید؟

دخترتون خلقیاتش تغییر کرده؟

خواهرم گیجه کلن بمن میگه ۹ سالشهبعد یادم افتاد تاریخ تولدش میشه ۸ سال و۲ ماهوزنش ۴۲ بود که کلی سرش غ ...

بعصی ها سن بچهاشون نمیدونم چرا کم زیاد میگن. داییم موقع اولد بچه ش شمع ۸ سالگی گرفت ۱ ساعت طول کشید قانع ش کنیم ۷ سالش😅

ماشالله خیییلی تپل وزنش زیاد  قدش اگ بلند باشه خوبه چون عکس از سن خودش بیشتر  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام مامان مهرسا امروز رفتم عکس مچ دست دخترم رو گرفتم وسنو هم بردمش سن تقویمیش 11سال و8ماهه سن استخو ...

سلام عزیزم. سنو ک میگه بلوغ شروع شده شاید ۱ تا ۱.۵ سال دیگه پریود بشه

سن استخوانی ش هم خوبه تقریبا اندازه سن خودش 

به نظرم ۱۲ تا ۱۵ سانت قد میکشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بخدا به این مامانای بیخیال حسودیم میشه خوش بحالشون ..بقران قسم این چند روز چنان فشاری رو مغزم بوده ا ...

ببین تو بنظرم یه مشاور برو

الانم که همه میگن دخترت قطعا ۱۶۰ رد میکنه باز فکروخیال میسازی واسه خودت

بعصی ها سن بچهاشون نمیدونم چرا کم زیاد میگن. داییم موقع اولد بچه ش شمع ۸ سالگی گرفت ۱ ساعت طول کشید ...

سلام عزیزم دیروز وقت چکاپ ادل بود

میبینی ۲ سال و ۵ ماهه هی میرم و میام

مجدد گفت سه ماه دیگه بیارش

گفت ترشحاتش از عفونته قطعا

سینه هنوز جوانه نزده

۶۰۰ گرم از سه ماه پیش کم کرده که راضی بود

گفتم پس این اختلاف سه ساله استخوانی برای چیه

گفت ممکنه ژنتیک باشه

هرچی مورد خاص و عجیب و غریبه برای من پیش میاد

ولی کاش علت ریزش شدید موهاشو میفهمیدم

گفتم ببرم دکترش براش ازمایشات تکمیلی بنویسه