2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009418 بازدید | 15449 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای گل این آمپول رو دکتر برا دخترم نوشته بردم پیش؟یه ماما که تزریق کنه گفت سرسوزنش خیلی بزرگه تزریق نکرد

کسی از این امپولها به دخترش تزریق کرده در ضمن روی بسته نوشته در دمای ۱۵ تا ۲۵ نگهداری بشه یعنی نباید تو یخچال باشه منم چند روزه تو یخچال گذاشتم به نظرتون خراب شده 

سلام خانمای گل این آمپول رو دکتر برا دخترم نوشته بردم پیش؟یه ماما که تزریق کنه گفت سرسوزنش خیلی بزرگ ...

دختر منم همینو میزد به باسن میزنن ..نه خراب نمیشه من تابستونا تو یخچال میزاشتم

سلام خانمای گل این آمپول رو دکتر برا دخترم نوشته بردم پیش؟یه ماما که تزریق کنه گفت سرسوزنش خیلی بزرگ ...

من شوهرم خودش تزریق می‌کرد  سر سوزنش راست میگه خیلی بزرگ. با اون باید مایع رو بکشی بیرون بعدش سر سوزن و تعویض کنی موقع تزریق 

توی لگن یخچال بزار. پایین ترین قسمت یخچال اونجا هواش زیاد سرد نیست

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا شما بیا یه راهنمایی بکن ایا بدم من ال ارژنین یاندم به دخترم؟سن استخوانی روبالا نمیبره؟؟؟

والان منم دقیقا نمیدونم  هر دکتری ی حرفی میزنه ولی اینجا چند تا از کاربرها به بچه هاشون دادن باید ببینیم نتیجه ش چطور میشه؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام مادرای عزیز لطفا از تجربه اولین تزریق امپولهای دخترای گلتون برام بگین خیلی نگرانم 😔😔😔😔😔😔دیروز بردم مطب یه ماما متاسفانه گفت نمیتونه تزریق کنه نمیدونم چرا دلم شور میزنه اصلا آروم و قرار ندارم دلم آشوبه 😔😔😔😔😔